上一頁下一頁
發新話題

吹簫高手請入,問女女

收藏  |  訂閱
97  6.5k

引用:
原帖由 MOYI 於 2012-12-6 11:19 PM 發表 查看引用來源
我5系搵老紀,不過我搵緊老公姐...:smile_o11:
呢到大把"老公"。<-- 人地老公:smile_o01:

引用:
原帖由 MOYI 於 2012-12-6 11:19 PM 發表 查看引用來源
雀雀想食你呀!

引用:
原帖由 MOYI 於 2012-12-6 11:15 PM 發表 查看引用來源
咁有啲人可能凸得5夠又或者凸得大勁...
又或者我凹得太深or太淺⋯5岩”咀”型架嘛...
:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
你都未TRY TRY啲人 "凸凸凹凹",點知5岩”咀”型? :smile_o01:

引用:
原帖由 Misschanchan12 於 2012-12-7 10:48 AM 發表 查看引用來源

雀雀想食你呀!

? :smile_o04:
雀雀應該食虫虫呀。:smile_o01:

引用:
重話吾係,呢到個個吾係你杯茶,重有兵個:smile_o10:
老紀夠分去左溝才女,做左尋底鱷
老紀無pm你咩:smile_41:
你又暗示兵個try 你:smile_o04:

引用:
原帖由 fung9fung 於 2012-12-7 10:59 AM 發表 查看引用來源

? :smile_o04:
雀雀應該食虫虫呀。:smile_o01:
我採花架,專攻女女既細妹花心:smile_o04:
啜佢D花蜜,啜得happy有回報架:smile_47:
好sweet:smile_o05:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-12-7 11:30 AM 發表 查看引用來源

我採花架,專攻女女既細妹花心:smile_o04:
啜佢D花蜜,啜得happy有回報架:smile_47:
好sweet:smile_o05:
雀兄,你是指你是蜂鳥(學名:Trochilidae)嗎?好細渣啵。:smile_o04:

我初頭以為你話你係死雀(damn bird) tim:smile_o01:

回覆 79# 的帖子

:smile_o05:

回覆 80# 的帖子

弊在你提嘅都5系小妹口味呢⋯:smile_o06:

回覆 81# 的帖子

咁又系,好嘅都已經名草有主...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆