上一頁下一頁
發新話題

吹簫高手請入,問女女

收藏  |  訂閱
97  6.4k

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-12-5 05:41 PM 發表 查看引用來源

agree 女女認真就真係可以within 10 min
呢到大把c姐話架
做完先吹可以自己control耐D,否則二野就好快:smile_o11:
如果只用口,10分鐘未必出到。呢度D師姐應該有用埋手。
至於,射完後含的話,簡直係無敵享受啦。

引用:
原帖由 fung9fung 於 2012-12-5 06:54 PM 發表 查看引用來源

如果只用口,10分鐘未必出到。呢度D師姐應該有用埋手。
至於,射完後含的話,簡直係無敵享受啦。

ml 3步曲
第1次 任由自由發揮,不control time射
第2次 control time射
第3次 要幾耐就幾耐射

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-12-5 07:01 PM 發表 查看引用來源

ml 3步曲
第3次 要幾耐就幾耐射
唔係好明你意思。:smile_o06:

引用:
原帖由 fung9fung 於 2012-12-5 09:47 PM 發表 查看引用來源

唔係好明你意思。:smile_o06:
敦倫甘多野,老紀唔明:smile_o01:

回覆 59# 的帖子

冇人可以比我實習

引用:
原帖由 MOYI 於 2012-12-6 12:46 AM 發表 查看引用來源
冇人可以比我實習
你係女女?
係就try me la,你我又可以有高潮

引用:
原帖由 MOYI 於 2012-12-6 12:46 AM 發表 查看引用來源
冇人可以比我實習
冇人?
呢度大把Ching 高手,攪到妳口又累,手又累都得。
再唔係,攪到腳震震都無問題。
最緊要妳開聲。

嗱,最多妳一開聲我就做第一個報名。

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-12-5 07:01 PM 發表 查看引用來源

ml 3步曲
第3次 要幾耐就幾耐射
要幾耐就幾耐射同control time射,應該一樣

引用:
原帖由 r444r 於 2012-12-6 06:20 PM 發表 查看引用來源
要幾耐就幾耐射同control time射,應該一樣
甘第1,2次,如果對手強,坐上坐落,左右甘磨,比佢玩死
第3次真係control到射ma,
等佢最high時,先勁插,一齊:smile_o11:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-12-6 06:40 PM 發表 查看引用來源

甘第1,2次,如果對手強,坐上坐落,左右甘磨,比佢玩死
第3次真係control到射ma,
等佢最high時,先勁插,一齊:smile_o11:
哦,你講一晚3次個隻。
終於get到你意思啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆