上一頁下一頁
發新話題

吹簫高手請入,問女女

收藏  |  訂閱
97  6.4k

引用:
原帖由 xref228 於 2012-12-5 12:56 PM 發表 查看引用來源
唔可以盡信
:smile_45:
你似比人吹過好很多次:smile_o10:

我都好鐘意比女吹

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-12-5 01:01 PM 發表 查看引用來源

你似比人吹過好很多次:smile_o10:
告吹好多次就有

引用:
原帖由 xref228 於 2012-12-5 01:54 PM 發表 查看引用來源
告吹好多次就有
吾比囗爆,所以告吹,就係欠兩下就......:smile_o11:
即刻比人推開:smile_o01::smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-12-5 10:14 AM 發表 查看引用來源

ching 莫非你係傳說中............
吹爆要幾耐牙? -> 看對手。含住吾郁呀 -> 靚女點都俾面令她無辛苦。
最快時間? -> 聽女女講最快一點攪掂。即係? -> 60秒內吧。
吹2 hours都吾爆,有可能嗎? -> 也是個句:看對手。女得你條9吾得,9up -> 未試過,最耐只試過吹+打1個鍾,第二朝條J腫左。
女女 D 牙較,頸,...會累嗎 -> 找多幾個女女接力就得啦。痴能線兵個同你 接力 -> 如果有 "財力+靓仔",大把女肯接力啦。

引用:
原帖由 fung9fung 於 2012-12-5 02:05 PM 發表 查看引用來源
未試過,最耐只試過吹+打1個鍾,第二朝條J腫左
甘就合返D邏輯,條JJ點頂到2 hours
死能就得:smile_o01:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-12-5 02:12 PM 發表 查看引用來源

甘就合返D邏輯,條JJ點頂到2 hours
死能就得:smile_o01:
講真,就算有女肯含同有能力含2粒鐘,做男人嗰個見到都唔忍心啦。
好Q辛苦㗎瑪!
所以上次見女女含了5分鐘,就叫她手口並用,佢又無咁辛苦,我又可以快D攪掂,雙贏。
時間過長唔代表乜。

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2012-12-5 01:31 AM 發表 查看引用來源
四十五分鐘? 吹到你個咀都打石高 我都仲未爆
用埋手的話,Ching 可以幾耐才爆?

引用:
原帖由 MOYI 於 2012-12-5 12:52 PM 發表 查看引用來源
聽人講過⋯:smile_o05:
聽人講不如親身試試啦。

引用:
原帖由 fung9fung 於 2012-12-5 04:37 PM 發表 查看引用來源

講真,就算有女肯含同有能力含2粒鐘,做男人嗰個見到都唔忍心啦。
好Q辛苦㗎瑪!
所以上次見女女含了5分鐘,就叫她手口並用,佢又無咁辛苦,我又可以快D攪掂,雙贏。
時間過長唔代表乜。

...
agree 女女認真就真係可以within 10 min
呢到大把c姐話架
做完先吹可以自己control耐D,否則二野就好快:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆