上一頁下一頁
發新話題

點解有D女咁坑拒俾人奶西既呢?

收藏  |  訂閱
102  9.8k

我好抗拒有個叫
喜愛奶西既人pm我 :smile_19:

引用:
原帖由 秀慧 於 2012-12-3 08:46 AM 發表 查看引用來源
咁你一定唔駛啲叫女幫你含,已所不慾嘛
1.未沖乾淨一定唔叫女含
2.多數唔洗叫女含..自動ball:smile_03:

引用:
原帖由 野性豹妹 於 2012-12-3 01:45 PM 發表 查看引用來源
我好抗拒有個叫

:smile_53: 有個咁ge人 咩

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2012-12-3 12:02 AM 發表 查看引用來源

:smile_30:  笑左!

師兄有無試過D真係臭架?:smile_41:
經驗唔多...但有2個好得別..一個真係臭...願諒我不感試(但我又無講出口):smile_29:...一個有香水味..我有懷疑個佢係米噴阻香水...
不過一定香好過臭... :smile_52:

引用:
原帖由 野性豹妹 於 2012-12-3 01:45 PM 發表 查看引用來源
我好抗拒有個叫

:smile_30:  好似我以前既AC名

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2012-12-3 01:57 PM 發表 查看引用來源

經驗唔多...但有2個好得別..一個真係臭...願諒我不感試(但我又無講出口):smile_29:...一個有香水味..我有懷疑個佢係米噴阻香水...
不過一定香好過臭... :smile_52:
:smile_14:  我自己未試過D好臭, 試過甜甜地既肥妹, 波又大, 西又甜:smile_47:  
一見面車完就奶

怕醜姐,,,

引用:
原帖由 路人小妹 於 2012-12-3 03:19 PM 發表 查看引用來源
怕醜姐,,,
你會怕醜嗎:smile_o05:
充晒血妺妹:smile_o05:等住happy就會:smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2012-12-3 03:28 PM 發表 查看引用來源

你會怕醜嗎:smile_o05:
充晒血妺妹:smile_o05:等住happy就會:smile_47::smile_47::smile_47:
我係冇機會怕醜

引用:
原帖由 路人小妹 於 2012-12-3 04:19 PM 發表 查看引用來源
我係冇機會怕醜
我一話比機會你,你又會話你有bf

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆