上一頁下一頁
發新話題

遺言 >> 食言 >> 依然..

收藏  |  訂閱
60  7.7k

引用:
原帖由 Tulio 於 2017-12-5 09:04 AM 發表 查看引用來源

互乜野補!佢嗰啲只係轉貼人地, 洗版為賺錢, 呢度啲係自家製作, 真心服務版友, 咁都唔識分?
賺錢? 無所謂的, 自由地方,應各有各做. 而家佢係煩到精英意興闌珊要走, 那就係損害眾人選擇權和樂趣,我堅嬲:046:

我巳出言去挽留Roland22很多次, 到最後只有尊重和感謝他的付出. 我可以點/會點? 就係由昨日(04-Dec-2017)起拒絕一切7690_org所有提供的post.

山頭主意十分可惡! :137:

引用:
原帖由 carlyma06 於 2017-12-5 09:51 AM 發表 查看引用來源

賺錢? 無所謂的, 自由地方,應各有各做. 而家佢係煩到精英意興闌珊要走, 那就係損害眾人選擇權和樂趣,我堅嬲:046:

我巳出言去挽留Roland22很多次, 到最後只有尊重和感謝他的付出. 我可以點/會點? 就係由昨日 ...
言不及義!山乜野頭?自由地方都有規有矩, 唔守版規點叫各有各做?

回覆 52#  Tulio 的帖子             不守版規?可否詳細點?  各有各做,都容不下是甚麼地方? 我知道你很資深, 但新丁也可有自己的睇法的.

再看看發帖版面, 若只得 7690的帖, 這根本沒有吸引力, 也不健康.

其實我只是@@@@的會員,偶然路過Uwants.com,       
睇到carlyma06的十三道金牌的積極挽留roland22的留言,
令我感受到他的真摯感情,所以今日註册Uwants.com 做會員,
只是想在此《遺言 >> 食言 >> 依然..》的帖子留言而已!

我們確實要感謝roland22你一直以來無私大方的分享影片,你的Google drive無敵下載影片的模式,是受到廣大的網友歡迎!
我一向是用BitTorrent下載喜歡的影片,
但也改變使用你無私奉獻自己私人時間的Google drive下載(J2-韓劇)【好醫生】,
好用又快又方便,確是天下無敵!
我很明白你的處境,很多時『樹欲靜而風不止』,
無論你選擇去留,大家都會理解及感謝你的無償的付出,並尊重你的決定。
如你真是要離去,雖是令人失望,但『天下無不散之筵席』,亦無可奈何!
我在此向你致敬!

回覆 54#  Utopian1997 的帖子

同意.  一切都返唔到轉頭. 我接受唔到劣幣驅良幣. 

個人 希望溏心3唔會完結.

《煙外曉雲輕》──
「我知道去留有主宰 ,只覺匆匆去又來,憶起昨日初懈逅, 如夢散失煙海!」
https:/www.youtube.com/watch?v=wqmBO-2w458

黎明不要來

https://www.youtube.com/watch?v=tk7MZlMkSrA

本人其實是一個不懂說話及甚少說話的人,
進入uwants這個大家庭資歷尚淺,
看見roland22無私的付出及分享,
心中感到roland22是一個不可缺少及難得的人,
本人感覺他一個人孤身作戰身心會好疲累,
只要大家間中分享一下資源以減輕roland22壓力,
我相信roland22會留下來和大家一起付出分享,
以上只是我個人認為說得不對請見諒謝謝!

引用:
原帖由 milkonline 於 2017-12-17 11:59 AM 發表 查看引用來源
本人其實是一個不懂說話及甚少說話的人,
進入uwants這個大家庭資歷尚淺,
看見roland22無私的付出及分享,
心中感到roland22是一個不可缺少及難得的人,
本人感覺他一個人孤身作戰身心會好疲累,
只要大家間中 ...
同意.

Roland22的確是辛苦的.. 他身體不適, 都去D帖到"請假" !  那麼用心,去邊到搵 ?! :036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆