上一頁下一頁
發新話題

[人妻系列] 親眼目睹媽媽的改變 - 正式完結 多謝各位師兄支持

收藏  |  訂閱
2.0k  2.0m

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2011-10-23 02:34 AM 發表 查看引用來源
聽朝要同媽媽入馬場,唔知晚上會唔會食飯,盡量依兩晚啦。
已經夜深了...唔知師兄動工未呢???:smile_40: :smile_40:

順便問下...新手寫作 ~ 媽媽之工作 (舊POST , 修正VERSION)點解比人DEL呢???:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 royclub 於 2011-10-24 02:27 AM 發表 查看引用來源

已經夜深了...唔知師兄動工未呢???:smile_40: :smile_40:

順便問下...新手寫作 ~ 媽媽之工作 (舊POST , 修正VERSION)點解比人DEL呢???:smile_41: :smile_41: :smile_41:
可能亂偷關係!
有一句說話比較敏感,就係乜野幻想俾阿June含撚。即係幻想阿媽幫佢含,咁樣已經叫亂偷!
所以我打字都要小心D,吾係俾人誤會我就麻煩了!

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2011-10-24 02:31 AM 發表 查看引用來源

可能亂偷關係!
有一句說話比較敏感,就係乜野幻想俾阿June含撚。即係幻想阿媽幫佢含,咁樣已經叫亂偷!
所以我打字都要小心D,吾係俾人誤會我就麻煩了!

好嚴啊....師兄小心

回覆330 #的帖子

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2011-10-24 02:26 AM 發表 查看引用來源咁大個仔都未入?你究竟係咪男人!係男人就要入次馬場騎下馬。
賭波就有興趣,賭馬無乜,所以先唔鬼入,你又唔講你媽入:smile_22:

PUSH~~ waiting for good new report~~~~

非常之好,正呀

講真,幾成真幾成假:smile_47: :smile_47:

樓主又係我,你個忠實讀者,每日都要入嚟支持下你.

回覆338 #的帖子

引用:
原帖由 我叫華仔 於 2011-10-25 12:05 AM 發表 查看引用來源樓主又係我,你個忠實讀者,每日都要入?支持下你.
我都係忠實fans:smile_34:

樓主等緊你更新,加油

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆