上一頁下一頁
發新話題

[人妻系列] 親眼目睹媽媽的改變 - 正式完結 多謝各位師兄支持

收藏  |  訂閱
2.0k  2.0m

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-5-14 06:19 PM 發表 查看引用來源
很好的故事!
下一輯寫些甚麼?

發哥!你好

故事內容還可以啦 但文筆小弟就真係唔係好滿意自己了。

黎緊仲有兩輯,一早已經寫好大鋼了,但暫時想休息一下,身體實在太疲倦了,太大壓力。
之後想抽時間去品嚐你既作品,自從睇完『老者』射箭果篇後 ,一直都無時間去睇。:smile_35:  

引用:
原帖由 hksheep2004 於 2012-5-14 06:20 PM 發表 查看引用來源
心兄,實在辛苦了!你呢篇文章真係太監騎馬--無卵得頂呀!
不枉追你篇文!一個字---讚!
等你d外傳!
多謝!但依篇野玩左三年,實在『不該』!

真係好對唔住大家:smile_24:

引用:
原帖由 逍遙自在任我行 於 2012-5-14 06:53 PM 發表 查看引用來源
啊may姐,真係吸引死人
還有下集更精彩..?
來了個大9頭江哥:smile_47:
江哥只係客串

據消息透露,江哥跟紅姐有好親密既關系

引用:
原帖由 Double_Lover 於 2012-5-14 07:27 PM 發表 查看引用來源
嘩....你寫到果個江哥好變態喎....打打下麻雀都攞自己條雀出黎透下氣:smile_04:
不過堅哥俾人拉左就有D可惜....仲有MAY姐唔係好鐘意俾堅哥屌咩?
做咩堅哥俾人拉左...佢高興得咁緊要?
點都要寫MAY姐高興得黎 ...
下午回家本來諗住訓二小時,但我訓到現在才起身!

昨晚跟May姐...老婆成家一起食飯慶祝母親節後,回到家內,已經十二點。
本來諗住打文,但老婆唔知做咩精力旺盛,搞到我跟佢親熱到三點,佢訓了。
我先有時間打文!但係我四時已經頂唔順,因為我都係人!
幾時辛苦捱到六點先打完。

而『麻雀房』果一段,其實打少好多字!實在好想訓教果陣!
所以今晚會補番!

高興就是高興,可能佢本身就唔鐘意佢,女人做戲其實好叻,明明唔喜歡你都可以做到勁愛你!
其實對話中已經透露May姐係度拖延時間,May姐已經說『明天好嗎?』,再加上May姐一早已經買定安全套,係以防萬一,如果真係喜歡怎會買套呢?自己避孕亦可以。
另外一回家馬上看電視收看新聞,已經代表佢知道堅哥依幾天會出事。

但無奈三更半夜走上你屋企搞你,再威脅禁你門鐘,肉隨針板上,唯有乖乖照做,唯一方法就係做得淫賤d,令到對方快速射完,然後離開。

另外May姐既相片,亦會依兩天補上:smile_47:

現在我又要回公司工作了。
今晚回家會再修改

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2012-5-14 07:51 PM 發表 查看引用來源

下午回家本來諗住訓二小時,但我訓到現在才起身!

昨晚跟May姐...老婆成家一起食飯慶祝母親節後,回到家內,已經十二點。
本來諗住打文,但老婆唔知做咩精力旺盛,搞到我跟佢親熱到三點,佢訓了。
我先有時 ...
師兄你篇故事好正
咁耐我都冇追過其他post
係你呢個我先keep住上黎睇下你有冇更新
同埋想問下真係有may姐呢個人 :smile_41:

我想問到了第二輯阿怡會唔會擔正做女主角?覺得個mary姐結局很好,佢做返良家婦女,覺得好無癮,佢做到拋夫棄子的蕩婦,覺得太過賤,呢個結局最適中.

多謝心兄

我估鐘太紅姐同江哥一定玩過

心兄,你寫到個結局咁吊引又有咁多人物未交代,我諗你個故事仲有排寫.

請問四眼珍和may姐到底發生什麼事?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆