上一頁下一頁
發新話題

[人妻系列] 親眼目睹媽媽的改變 - 正式完結 多謝各位師兄支持

收藏  |  訂閱
2.0k  2.0m

心兄...好D未啊???
支持你的...好好休養

非常掛念心兄你的文章,同埋may姐.加油一定支持你.

偶像你上唔上msn呀?好耐冇見你上了

吾好意思…
諗住出院後可以完尾部,吾知係咪後遺証,成個星期心口好痛,打個黑刺心口同背脊都痛,日日都係訓係床度。
原本係屋企應該更多時間打文,但真係心口勁痛,大力吸淡氣都痛,痛到吾敢亂郁,淨係訓係床上,心口先比較舒服。

希望這個星期可以好番。

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2012-3-28 12:45 AM 發表 查看引用來源吾好意思…諗住出院後可以完尾部,吾知係咪後遺証,成個星期心口好痛,打個黑刺心口同背脊都痛,日日都係訓係床度。原本係屋企應該更多時間打文,但真係心口勁痛,大力吸淡氣都痛,痛到吾敢亂郁,淨係訓係床上, ...
慢慢黎啦,唔駛急喎,身體要緊。

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2012-3-28 12:45 AM 發表 查看引用來源吾好意思…諗住出院後可以完尾部,吾知係咪後遺証,成個星期心口好痛,打個黑刺心口同背脊都痛,日日都係訓係床度。原本係屋企應該更多時間打文,但真係心口勁痛,大力吸淡氣都痛,痛到吾敢亂郁,淨係訓係床上, ...
你同我好返晒先好再打,唔好病住黎打篇文,我唔想你好似梁祝咁。一路寫字一路噴血,雖然而家廿一世紀,變左一路打字一路噴血。

引用:
原帖由 Noodle1002 於 2012-3-28 10:03 AM 發表 查看引用來源
你同我好返晒先好再打,唔好病住黎打篇文,我唔想你好似梁祝咁。一路寫字一路噴血,雖然而家廿一世紀,變左一路打字一路噴血。

咪就係....你唔撚亂嚟...好返曬先好再寫啊....唔等得嗰啲就咪撚等囉....我仲想睇你其他作品架....!!!

祝你早日康復....!!! :smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2012-3-28 12:45 AM 發表 查看引用來源
吾好意思…
諗住出院後可以完尾部,吾知係咪後遺証,成個星期心口好痛,打個黑刺心口同背脊都痛,日日都係訓係床度。
原本係屋企應該更多時間打文,但真係心口勁痛,大力吸淡氣都痛,痛到吾敢亂郁,淨係訓係床上, ...
take care borther

爆肺咁大件事...我都預左偶像你休息一頭半個月啦
而家最緊要你身子冇事

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2012-3-28 12:45 AM 發表 查看引用來源
吾好意思…
原本係屋企應該更多時間打文,但真係心口勁痛,大力吸淡氣都痛,痛到吾敢亂郁,淨係訓係床上, ...
take care

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆