上一頁下一頁
發新話題

我與他的...日本之旅 / 泰國之旅 / 日常SEX生活

收藏  |  訂閱
93  32.3k

update下次都打埋係title阿嘛:smile_o13:

引用:
原帖由 angelking89 於 2017-1-22 04:46 PM 發表 查看引用來源
update下次都打埋係title阿嘛:smile_o13:
因為始終唔係成日出post,所以無其他師兄師姐做得咁好
所以都要繼續同各位學嘢

引用:
原帖由 Cherry彤彤 於 2017-1-20 09:52 AM 發表 查看引用來源

100%真的
你點知真..唔通你試過咁引佢男朋友?

引用:
原帖由 最強魔法師 於 2017-1-22 22:13 發表 查看引用來源
你點知真..唔通你試過咁引佢男朋友?
試過下咁喇,都成功引到佢

染汚溫泉水😂

引用:
原帖由 Gumgumgal 於 2017-1-21 12:40 PM 發表 查看引用來源

聖誕節放咗幾日假,就約咗大少個好兄弟同佢女朋友上嚟飲酒食飯吹下水
雖然同大少係搬咗出嚟住,但我同佢都晤係富二代,租嗰間屋其實就好似studio flat 咁無分廳同房,一入屋就咩都望晒啦
嗰晚其實都係食下嘢食 ...
真係好正呀........快D出下PART 啦

第二朝起身,都已經十二點幾,大少兩位朋友都唔知幾點起身自己走左
大少平時根本就唔會咁早起身,我咪起身煮定早餐等佢起身囉
刷牙洗面沖涼..入廚房煮早餐,我都只係著住件薄薄既白色背心 (岩岩COM住PATPAT),加埋UN UN

好耐冇食既白粥炒麵,對呢排食得咁豐富既日子最岩
攪左一輪差唔多搞掂,想叫大少起身
呢個時候大少已經起左身行左入黎O係後面攬住我

我:起身喇
大少:梗係啦,聞到咁香,梗係要起身啦
呢個時候大少O係後面攬住我,一路錫我條頸一路聞住我D頭髮,O係我旱邊吹氣
我:做咩呀....
大少:你好香呀!
大少隻手已經伸左入黎件背心度搓我個波,下面已經硬左頂住我PAT PAT....
咁樣比大少引誘下,我下面都已經開始濕起上黎
大少再伸手入寺我下面,搓我粒豆豆
大少:點解下面咁多水水既...點解咁濕既....
大少再拎轉我個人,車埋黎,手就一路搓我粒豆豆
噢....好舒!!
我隻手都忍唔住摸住大少碌野係咁CHOK.... 大少都硬得好緊要
大少:我要,比我插你...
大少指示我扶住"星"盤邊,(其實我地仲係廚房範圍,雖然我地係STUDIO FLAT,其實行過兩步就係SOFA)
除左我條UN UN..... O係後面好大力咁插左入黎
大少O係後面捉住我條腰好大力咁插入黎,唔知點解,咁比大少咁插,覺得好舒服
忍唔住咁叫起上黎...呀...呀...呀...好舒服,下面好濕,流左好多水
插左陣,大少拖左我出SOFA.....推底左我,佢O係上面插入黎,我對脚放左O係大少膊頭度,大少就係上面插我
咁樣既pose大少係可以插到好入,我都好enjoy
噢...噢...噢....好舒服
我捉住大少隻手臂,大少係咁插入黎,我就o係咁呻吟,係咁叫
全間屋就好似只有我既呻吟聲,大少插我既而發出既水聲

大少:好想射呀...好想射呀
我:比我丫....比我丫...我要呀!射晒比我丫
大少聽到就再大大力咁插....愈插化快.....呀一聲...
大少射晒入黎.....我都黎左.....呀.............. 好!舒!服!

由於好舒服....我地兩個連衫都冇著,就咁灘左o係sofa度又再即訓著左

好耐都冇出post...希望各位仲支持我啦
bwt....xmas之後仲發生左d事....如果大家仲支持我既
可以繼續出post比大家

溫泉到搞好正 我搞到有d暈就射haha..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆