上一頁下一頁
發新話題

究竟我是淫妻癖定綠帽奴(喜愛3P)

收藏  |  訂閱
379  66.7k

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-17 12:15 PM 發表 查看引用來源
我都在日本,有興趣交流下嗎?

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-17 02:25 PM 發表 查看引用來源
經過上個月兩個年輕人,發現一個問題!就係3P講就容易,但現場單男竟然過度緊張
硬唔到!所以幻想同現實係有距離!現在想出新方案,期待下個月會進步。
C 兄有咩新方案?

引用:
原帖由 xxDD999 於 2016-8-17 03:31 PM 發表 查看引用來源

我都在日本,有興趣交流下嗎?
師兄在日本邊度?私我留個V交流下

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-18 01:34 PM 發表 查看引用來源

師兄在日本邊度?私我留個V交流下
我pm咗你幾次都無覆我,剛剛又pm多次,見字請回

終於有CHING開TOPIC啦, 我地希望同多D師兄交流。因為我都好想睇住自己愛妻比陌生人插, 不過到而家都仲係未成事。開到口唔介意佢都唔多想咁

曰本有很多3P的P,我也可以3P, PM我留v7,交流吓先啦

同道中人啊,我係新手發不了短信,可以點留v7号呀?

看AV多,意淫?

如果只系綠帽奴,反而唔會鍾意3p,而系只鍾意睇住自己老婆俾人屌,我之前都識得一個咁既師兄,佢諗盡方法都想俾個老婆我屌,一開始就俾我睇佢老婆裸照,之後熟左就叫我上去佢屋企睇佢老婆走光,最後就睇住我屌佢老婆,呢位師兄因為自己唔得,所以好快就說服到佢老婆俾我屌,後來佢直頭話我幾時上佢屋企玩都得,仲話叫我帶埋朋友上去同佢老婆玩,但我問過佢老婆,阿嫂就淨系想搵個男人滿足自己,所以我都尊重阿嫂,我依家同阿嫂仲熟過師兄,有興趣可以傾下呀!

有無去過當地的couple kissa?
引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-17 12:15 PM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆