上一頁下一頁
發新話題

究竟我是淫妻癖定綠帽奴(喜愛3P)

收藏  |  訂閱
379  66.7k

引用:
原帖由 含吹瀨啜 於 2017-1-24 02:23 PM 發表 查看引用來源

飲啲酒先嘛
試過飲酒啦, 但真係好似之前有師兄講咁, 成口酒味唔好FEEL, 自己都頂唔順, 更可況人

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2017-2-2 01:34 AM 發表 查看引用來源

試過飲酒啦, 但真係好似之前有師兄講咁, 成口酒味唔好FEEL, 自己都頂唔順, 更可況人
你飲咩酒??
定吹左一枝??

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2017-2-2 01:38 AM 發表 查看引用來源

你飲咩酒??
定吹左一枝??
老婆少飲酒, 但LIKE啤酒, 所以我諗住叫佢隊一罐啤酒, 飲完做, 試下個feel, 但咀佢果時D啤酒味好勁...

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2017-2-2 01:54 AM 發表 查看引用來源

老婆少飲酒, 但LIKE啤酒, 所以我諗住叫佢隊一罐啤酒, 飲完做, 試下個feel, 但咀佢果時D啤酒味好勁...
買輕身 唔好咁重酒精味
又易入口

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2017-2-2 02:01 AM 發表 查看引用來源

買輕身 唔好咁重酒精味
又易入口
佢之前揀左枝柚子啤話冇味, 飲左我果枝飲左半杯後, 就直接飲晒自己果枝柚子啤(好似水咁飲), 之後就瞓左... 真係難搞...

不過佢瞓左後, 我當時冇放過佢啦...haha

大家都係同一類人,我都係見到自己老婆畀人𨳒就好興奮,玩過一次3p,果次單男仲係無用套中出,一生難忘!

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-6-29 02:45 PM 發表 查看引用來源
感謝有師兄跟我交流,但我屬新手,短消息回唔到,
有心嘅師兄私我留V或L
wechat chunghk90888888

講多無謂,行動最實際。

PM 在wechat 請回覆

引用:
原帖由 pp陳 於 2017-1-28 07:52 AM 發表 查看引用來源
老婆5尺9我5尺8, 我好樣衰, 佢蔡×芬身形又好䚍女, 跟本可以做model, 我重佢20磅, 同佢玩唔到龍舟掛鼓, 都係我一生 遺憾
師兄又唔好咁睇底自己,阿嫂揀得你一定有個人之處,見到自己一半被插到興奮真係好難形容!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆