上一頁下一頁
發新話題

究竟我是淫妻癖定綠帽奴(喜愛3P)

收藏  |  訂閱
379  66.7k

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-12-20 03:59 PM 發表 查看引用來源

放心!冇沉到,大部分啱KEY都V7留底了:smile_04:
能夠俾師兄你加得既,1定有過人之處:smile_o06:

等睇C 兄在香港的REPORT,希望香港人不要再軟了,否則又比亞嫂白眼

黎撐撐師兄玩3p出3o post,正呀,等你3o post,嘿嘿

引用:
原帖由 橫千夫 於 2016-12-20 04:07 PM 發表 查看引用來源
黎撐撐師兄玩3p出3o post,正呀,等你3o post,嘿嘿
2月會在日本有一次

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-12-20 04:37 PM 發表 查看引用來源

2月會在日本有一次
師兄都好忙下。。周圍走

引用:
原帖由 安全兔-_- 於 2016-12-20 04:41 PM 發表 查看引用來源

師兄都好忙下。。周圍走
我主要駐扎日本!幾個月或大時大節先返HK一兩個星期,
有時直接返大陸同老婆見面玩,但多數佢過嚟日本搵我順便當旅行

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-12-20 04:43 PM 發表 查看引用來源

我主要駐扎日本!幾個月或大時大節先返HK一兩個星期,
有時直接返大陸同老婆見面玩,但多數佢過嚟日本搵我順便當旅行
師兄長駐左日本好耐?
唔怪得1月返黎過年啦。。
我又要同師兄食團年飯:smile_o13:
咁阿嫂去日本都去到熟哂。。可以帶團haa

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-12-20 04:37 PM 發表 查看引用來源

2月會在日本有一次
2月好快就到,到時再等師兄post

繼續推呀推

如果淫妻癖 = 暴露老婆比人睇,而綠帽奴=鍾意睇老婆比人屌,咁兩樣我都做過,兩樣都好鍾意!

但如果要我分既話,我會分: 淫妻癖 = 暴露老婆比人睇 + 鍾意睇老婆比人屌,而綠帽奴=鍾意老婆比人屌,但係唔係你安排3P(或多P!即係佢背夫偷漢、偷食果隻

我應為搵人番黎搞老婆,都只不過係一齊玩,稱唔上戴綠帽;同樣道理,如果同老婆玩sex party,你去屌其他女人,佢比其他男人扑,都冇理由話你地偷情!

戴綠帽係老婆自己出去比人屌,呢個我試得多啦!(遠遠多過我地玩過既3P!) 好多時佢都係玩完 (無論係one night stand定長期SP)先同我講,不過有時會預先通告「我星期五同邊個邊個出去玩,唔番黎訓!」我覺得呢D先係綠帽!而我係鍾意呢類「綠帽」多過「淫妻」!

而用得個「奴」字,我覺得係再高(定係低?) 一級!例如會比老婆甚至姦夫侮辱,口頭、心理或生理既侮辱!

例如我老婆有時會話「你碌J好短,屌唔到我高潮!亞邊個舒服好多囉!」「你冇能用,成日咁快射!廢能!」我聽到佢咁講其實會好興奮!

聽我老婆覆述,有D姦夫會邊屌佢,邊要佢一齊講「我老公冇能用,餵我唔飽,我鍾意比你大碌屌,唔比佢屌!」聽到呢D我又會勁high囉!

我老婆試過再賤D,試過成個月唔比我屌,因為佢每日都去比SP屌 (佢SP向佢公司隔離大廈住,佢地日日收工都扑,有時lunch time都扑) !佢SP話比我扑完會唔夠濕,所以叫佢唔好比我屌!最賤佢又真係跟住做!再賤就係我又要聽話,佢剩係幫我打飛機唔比屌!而最最最賤既係,我覺得好能正,好能興奮、好能high!

最後等佢SP玩厭左我先有得扑番囉!(呢個SP臨尾仲帶我老婆比佢兩個frd屌左鑊囉,勁賤!) 我覺得我呢D先稱得上係奴!

而我終極夢想係,我比人綁住,甚至戴左男人貞操帶,睇住老婆比四五個男人+一至兩個女人一齊玩,一齊當佢狗咁屌,而我仲賤過狗,比佢地侮辱,要睇住老婆幫佢地奶西、奶賓周、奶屎眼,玩到反晒皮,噴晒水,仲要講多句「我比個個屌都唔比我老公屌!」

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆