上一頁下一頁
發新話題

究竟我是淫妻癖定綠帽奴(喜愛3P)

收藏  |  訂閱
379  66.7k

引用:
原帖由 uuuiiiooo 於 2016-8-30 12:21 PM 發表 查看引用來源
有次我叫個單男出黎飲下野傾下,佢問我係咪基...哈
我下一秒拉黑佢~~哈哈
咁又唔洗咁激!講清楚唔係就OK!畢竟每次都可能有
意想不到嘅收穫架,我都比人咁問過,都正常嘅!哈哈。

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-30 11:27 AM 發表 查看引用來源

開心屎你啦!師兄
係開心嘅,但難搵一對對手

引用:
原帖由 lego1234 於 2016-8-23 08:23 PM 發表 查看引用來源
我女人都係,佢話我唔介意就得,佢都好想有唔同既腸食!

我宜家都運更人同佢3P
報名呀師兄?PM我

睇嚟有D人冇點留心課程內容!只一味為自己想要嘅利益!
想參與仲要主人家PM你,等下啦:smile_15:

3p你估真系甘易揾對手
合拍好對手難求

唔會生氣,反而多謝你點醒我tim

引用:
原帖由 odinwong999 於 2016-8-30 06:14 PM 發表 查看引用來源
唔會生氣,反而多謝你點醒我tim
多謝你唔嬲我!我真冇惡意!睇一下自己依個PO,都有2萬條淫蟲睇過
講真⋯⋯依個TOPIC有冇MARKET?我覺得一定有,
無論人夫又好人妻又好,唔多唔小會諗過依個玩法!
只係有人難於啟齒咁解!所以我都希望透過PO同一D想玩嘅單男做下思想工作!
求過下口癮嘅!唔怕比人屌同討厭就即管空氣中調戲下人地老婆嚟自HIGH!
真心想試玩嘅,虛心D學習下,一定有機會,REVIEW翻D師兄講嘅,
大部分都係一個問題!就係難搵好貨!自己想變咩貨自己諗。

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-30 05:24 PM 發表 查看引用來源
睇嚟有D人冇點留心課程內容!只一味為自己想要�利益!
想參與仲要主人家PM你,等下啦:smile_15:
返屋企同自己左右手玩,哈哈

引用:
原帖由 buffon 於 2016-8-30 06:40 PM 發表 查看引用來源

返屋企同自己左右手玩,哈哈
我冇心攻擊回帖嘅師兄架:')只係想多D單男出嚟比我地有選擇,
希望大環境好玩D咁解,得罪之處 多多包含

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-30 06:45 PM 發表 查看引用來源

我冇心攻擊回帖�師兄架:')只係想多D單男出嚟比我地有選擇,
希望大環境好玩D咁解,得罪之處 多多包含
奈何好多單男都唔明呢但道理

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆