上一頁下一頁
發新話題

究竟我是淫妻癖定綠帽奴(喜愛3P)

收藏  |  訂閱
379  66.7k

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-26 08:56 PM 發表 查看引用來源

我發現我老婆只玩現實,吹水一律冇耐性,因為佢話始終隔住屏幕!
講成點都冇用,更加係有D單男以為老婆玩依味就平時都係淫娃!
同老婆傾計一D營養質料都冇,一味問攞相開CAM!其實同一個女人傾計又
係咪咁難 ...
有見地

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-26 08:56 PM 發表 查看引用來源

我發現我老婆只玩現實,吹水一律冇耐性,因為佢話始終隔住屏幕!
講成點都冇用,更加係有D單男以為老婆玩依味就平時都係淫娃!
同老婆傾計一D營養質料都冇,一味問攞相開CAM!其實同一個女人傾計又
係咪咁難 ...
贊同,我老婆玩3p,個個一味只問可唔可以口爆,係咪好大食之類,無品點會有人肯玩

引用:
原帖由 buffon 於 2016-8-26 10:20 PM 發表 查看引用來源

贊同,我老婆玩3p,個個一味只問可唔可以口爆,係咪好大食之類,無品點會有人肯玩
所以話有時大陸留學生反而聽話易滿足!有次有個CHING搞笑到!
唔見樣仲以為係郭X城,佢喺V7@了我,我就禮貌地打下招呼笑下啦!
後來依位大師一嘢問我老婆資料,幾歲呀?:smile_38:波大唔大呀?:smile_38:佢而家喺邊呀?:smile_38:
佢V7幾多呀?:smile_38:仲叫我叫老婆加佢V同佢私下傾!:smile_30:
我比佢一連串問題問到啞晒出唔到聲其實我有D火嚟嘅
後來我問翻佢一條問題:smile_38:你條JJ好勁架:smile_41:佢話足足有13-4CM,
條條女都話佢勁!我真係忍唔住語音狂笑佢叫佢準時食藥:smile_30:
然後我一嘢拉黑佢.....
所以當大家同人老公交流時請自重謙虛D!首先唔令人老公反感!
人地老公先會推薦你比老婆:smile_15:

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-27 12:25 AM 發表 查看引用來源

所以話有時大陸留學生反而聽話易滿足!有次有個CHING搞笑到!
唔見樣仲以為係郭X城,佢喺V7@了我,我就禮貌地打下招呼笑下啦!
後來依位大師一嘢問我老婆資料,幾歲呀?:smile_38:波大唔大呀?:s ...
佢老味,真係搵到火火地,叫佢比張相睇睇啦,比老婆睇老婆叫NO,OK  佢叫我比我老婆電話佢直接同我老婆傾,你都ON99相都過唔到呀,傾咩
由有一個傾好曬佢老味話唔想帶套做...你都味大左肚你幫我養呀.....點燃知你有無咩病
由有一個唔想租酒店話黎我家玩,玩你老味叫雞都要錢呀
搵左一年都未搵到,
(唔洗PM我,老婆搵太耐話唔玩啦)

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-27 12:25 AM 發表 查看引用來源

後來依位大師一嘢問我老婆資料,幾歲呀?:smile_38:波大唔大呀?:s ...
無錯,搵人同老婆玩都只係想開心,無品嘅人只會俾人玩

引用:
原帖由 keromen2 於 2016-8-25 04:27 AM 發表 查看引用來源

咁都要互相尊重既 , 起碼係佢主動約 , 肯行呢步先啦 , 真係玩得岩feel , 你地唔叫 都會主動去吹
咁又係, 呢d嘢唔迫得, 激嬲左分分鐘鐘下次冇得玩...
玩左兩次, 其實都有d進步, 起碼第2次時, 大家都冇咁緊張, 又有左d默契, 兩個女有互摷一陣先, 俾我地兩個男睇下, 之後先各自收行...

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-26 11:27 AM 發表 查看引用來源

剃毛就唔一定,修修係應該嘅,有D女會鐘意毛多男人!
咸魚青菜咩癖好都會有,但老婆點先肯同單男吹?一係時間問題!
二係你想出絕招都可以,我之前就單男到了我沖涼,我就在沖涼時打了個飛機!
埋到床我全程 ...
女人心態好奇怪, 我老婆唔肯含人地, 因為佢唔like戴套吹 (怕套果d潤滑劑味), 但又可以環保吹:smile_45:
不過佢"話"佢可以接受到4p時, 睇住第二個女人吹我... 但呢個世界邊有咁好, 4p唔交換吹得, 但人地老婆可以吹你老公...:smile_27:

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-26 11:27 AM 發表 查看引用來源

剃毛就唔一定,修修係應該嘅,有D女會鐘意毛多男人!
咸魚青菜咩癖好都會有,但老婆點先肯同單男吹?一係時間問題!
二係你想出絕招都可以,我之前就單男到了我沖涼,我就在沖涼時打了個飛機!
埋到床我全程 ...
女人心態好奇怪, 我老婆唔肯含人地, 因為佢唔like戴套吹 (怕套果d潤滑劑味), 但又可以環保吹:smile_45:
不過佢"話"佢可以接受到4p時, 睇住第二個女人吹我... 但呢個世界邊有咁好, 4p唔交換吹得, 但人地老婆可以吹你老公...:smile_27:

引用:
原帖由 uuuiiiooo 於 2016-8-27 01:13 AM 發表 查看引用來源
佢老味,真係搵到火火地,叫佢比張相睇睇啦,比老婆睇老婆叫NO,OK  佢叫我比我老婆電話佢直接同我老婆傾,你都ON99相都過唔到呀,傾咩
由有一個傾好曬佢老味話唔想帶套做...你都味大左肚你幫我養呀.....點燃知你有無咩病 ...
我都有過類似經驗, 我兩公婆有叫開"技師"習慣, 不嬲都搵開一pair男女技師玩, 但有一次男技師休息, 就介紹左另一個俾我地, 點知果個曲街一開口就話 "齋捽碟好悶喎, 你老婆含唔含得先? 3P? 冇套插? 外射? 口爆? 顏射?..." 唔講已經我係做姑爺仔呀, 激到我就cut左佢線...

引用:
原帖由 uuuiiiooo 於 2016-8-27 01:13 AM 發表 查看引用來源
由有一個傾好曬佢老味話唔想帶套做...你都味大左肚你幫我養呀.....點燃知你有無咩病 ...
我都有過類似經驗, 我兩公婆有叫開"技師"習慣, 不嬲都搵開一pair男女技師玩, 但有一次男技師休息, 就介紹左另一個俾我地, 點知果個曲街一開口就話 "齋捽碟好悶喎, 你老婆含唔含得先? 3P? 冇套插? 外射? 口爆? 顏射?..." 唔講已經我係做姑爺仔呀, 激到我就cut左佢線...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆