上一頁下一頁
發新話題

究竟我是淫妻癖定綠帽奴(喜愛3P)

收藏  |  訂閱
379  66.7k

咁師兄最近仲有冇搵到人一齊玩啊
引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-26 11:27 AM 發表 查看引用來源

剃毛就唔一定,修修係應該嘅,有D女會鐘意毛多男人!
咸魚青菜咩癖好都會有,但老婆點先肯同單男吹?一係時間問題!
二係你想出絕招都可以,我之前就單男到了我沖涼,我就在沖涼時打了個飛機!
埋到床我全程 ...

引用:
原帖由 poiujkl 於 2016-8-26 11:32 AM 發表 查看引用來源
咁師兄最近仲有冇搵到人一齊玩啊
9月中先活動,人唔擔心嘅

啱啱上到一星會員:smile_35:

咁又係

依道大把人等緊
引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-26 11:41 AM 發表 查看引用來源

9月中先活動,人唔擔心嘅

引用:
原帖由 poiujkl 於 2016-8-26 11:45 AM 發表 查看引用來源
咁又係

依道大把人等緊
主要我在日本,我都想同香港CHING一齊玩下

隨緣啦

有緣一定有機會一齊玩既

又或者我同你太太傾住先

\(^o^)/
引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-26 01:37 PM 發表 查看引用來源

主要我在日本,我都想同香港CHING一齊玩下

引用:
原帖由 poiujkl 於 2016-8-26 02:08 PM 發表 查看引用來源
隨緣啦

有緣一定有機會一齊玩既

又或者我同你太太傾住先

\(^o^)/
我老婆高冷型,佢都唔會同單男單獨傾!我都想搵人挑逗下佢,
以前試過單男直接加佢V,後來傾完屌到七彩!話D人無聊!
唔好再比V比單男

真係唔錯,,師兄

咁都係一齊傾好d了
引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-26 03:29 PM 發表 查看引用來源

我老婆高冷型,佢都唔會同單男單獨傾!我都想搵人挑逗下佢,
以前試過單男直接加佢V,後來傾完屌到七彩!話D人無聊!
唔好再比V比單男

引用:
原帖由 poiujkl 於 2016-8-26 05:15 PM 發表 查看引用來源
咁都係一齊傾好d了
我發現我老婆只玩現實,吹水一律冇耐性,因為佢話始終隔住屏幕!
講成點都冇用,更加係有D單男以為老婆玩依味就平時都係淫娃!
同老婆傾計一D營養質料都冇,一味問攞相開CAM!其實同一個女人傾計又
係咪咁難呢?輕輕搵個TOPIC都唔識,我有時都會在網上同陌生女仔勾搭下!
但我又覺得唔係咁難啫,每次我都可以講到大家有認同感!
但點解而家D男人只係識一味叫女仔攞相開CAM除衫比佢睇?
其實一開始陌生接觸應該不要問女仔咁多問題!應該多D講下自己,
比如自己做咩工作,工作上遇到咩好笑事,自己家住邊度,講下果區嘅故事!
依D聽落低B,其實女人只須要你有一份童真低B心已經覺得你可愛!
玩依D唔急得,大家要當打機過關一步一步闖關!要比D誠意,抬下個女仔,
將自己壓低小小,咁個女仔會放鬆好多,明白冇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆