上一頁下一頁
發新話題

究竟我是淫妻癖定綠帽奴(喜愛3P)

收藏  |  訂閱
379  66.7k

引用:
原帖由 keromen2 於 2016-8-24 04:46 PM 發表 查看引用來源

世事都被你看透了 , 有機會請指教
我只是用自己經驗和想法來回答一下:smile_04:

不錯

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-24 05:06 PM 發表 查看引用來源

我只是用自己經驗和想法來回答一下:smile_04:
咁先幫到人長知識ma
Ching 仲比埋(準備細節清單) :smile_o12:

引用:
原帖由 keromen2 於 2016-8-24 05:25 PM 發表 查看引用來源

咁先幫到人長知識ma
Ching 仲比埋(準備細節清單) :smile_o12:
真係經驗之談!有次自己夫妻玩到潮吹!足知成晚瞓在灘尿到
0.01就不足5分鐘單男申報已穿破!
音樂AV一定要活動前準備好晒,如果唔係活動中你會四圍走,最後你就軟晒冇得玩!
個人衛生絕對會搞串氣氛,試問你一開口臭死人老婆,後面仲點有MOOD!

引用:
原帖由 keromen2 於 2016-8-24 01:54 PM 發表 查看引用來源

口裡想試 , 但身體意識抗衡
因為成件事半突發 , 大家唔太算有共識點玩 , 只係靠酒精推力
埋門前人夫先話呢樣唔掂得 , 個度唔做得
下下話女方ready , 其實只係酒精影響 , 內心feel 根本未入狀態先會推開人
我老婆咪又一樣, 佢自己約人同BOOK埋房玩4P, 初初玩同房(唔交換), 試完兩個女都ok... 之後再約兩個女話想試吓交換, 做下做下, 我地兩個男示意交換吹下, 兩個女又話唔得, 接受唔到....:smile_45:

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-8-24 04:02 PM 發表 查看引用來源

咁講依位人夫根本幻想力夠,行動力不足,我只SET一規限!因為老婆有潔癖!
只係唔想同其他男人交換口水(即打車輪)其他一概可以做!
根本上睇你這個案,係人夫仲扭擰過人妻!!
潔癖, 真係一大障礙...

我地兩個人夫專登一邊狗仔一邊堆老婆到對方條J到, 打算先由兩個女交換吹, 試下水溫, 點知兩個女又話唔得... 事後問老婆點解唔得, 佢話人地一身毛喎....:smile_39:

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2016-8-24 11:27 PM 發表 查看引用來源

我老婆咪又一樣, 佢自己約人同BOOK埋房玩4P, 初初玩同房(唔交換), 試完兩個女都ok... 之後再約兩個女話想試吓交換, 做下做下, 我地兩個男示意交換吹下, 兩個女又話唔得, 接受唔到....:smile_45:
咁都要互相尊重既 , 起碼係佢主動約 , 肯行呢步先啦 , 真係玩得岩feel , 你地唔叫 都會主動去吹

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2016-8-24 11:36 PM 發表 查看引用來源

潔癖, 真係一大障礙...

我地兩個人夫專登一邊狗仔一邊堆老婆到對方條J到, 打算先由兩個女交換吹, 試下水溫, 點知兩個女又話唔得... 事後問老婆點解唔得, 佢話人地一身毛喎....:smile_39:
準備不足....
出黎玩之前剃毛毛是必須的...

引用:
原帖由 skychristopher 於 2016-8-25 09:44 AM 發表 查看引用來源

準備不足....
出黎玩之前剃毛毛是必須的...
剃毛就唔一定,修修係應該嘅,有D女會鐘意毛多男人!
咸魚青菜咩癖好都會有,但老婆點先肯同單男吹?一係時間問題!
二係你想出絕招都可以,我之前就單男到了我沖涼,我就在沖涼時打了個飛機!
埋到床我全程冇咩點硬(出左嘢嘛),玩完後老婆問我點解唔硬!
我話好似唔夠刺激!我講出想睇佢同單男吹嘅想法,後來老婆話:好啦!下次試下咯
仲一路話我真變態其實每個女人內心除了潔癖外,主要就係唔想在自己老公面前
吹陌生男!如果夫人單約炮!老公唔在面前,我相信100%會含人地。

仲有⋯⋯想私底下交流嘅CHING!PM我請留你V或LINE!
我新手組回覆唔到你地,OK!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆