原來我只是捨不得他的身體

收藏  |  訂閱
15  3.8k

原來我只是捨不得他的身體

剛跟女友分手,變成前女友了!
他是我食過身材最無話可說的一個
33E 馬甲腰 腳靚
當初佢係人地女朋友,自己走黎勾引我
可以當住男友面前將胸貼係我手臂影相果隻
直到一次佢同果個男仔分左手,第一次約我就係佢屋企,本身都當炮友,但冇見一排居然掛住佢,追到手時好珍惜佢好錫佢,可惜可能本性難移,他亦以同樣的方法離開了我!
     放下了跟他的感情,我才發現原來我最唔捨得既係佢既身體!

除非你有好嘅床上技巧,唔係都幾難留住佢

無錯,我同你9成似......
有時會好可惜無左個咁好身材既女朋友,大波對我黎講真係好重要

引用:
原帖由 咸仔 於 2017-3-16 08:05 PM 發表 查看引用來源
除非你有好�床上技巧,唔係都幾難留住佢
其實我支野佢已覺超大,可能真無特別技巧

引用:
原帖由 04329234 於 2017-3-17 10:37 AM 發表 查看引用來源
無錯,我同你9成似......
有時會好可惜無左個咁好身材既女朋友,大波對我黎講真係好重要
不過多多少少都有點愛既留戀,但後來發覺想念身體比較多

引用:
原帖由 天空次郎 於 2017-3-16 07:30 PM 發表 查看引用來源
剛跟女友分手,變成前女友了!
他是我食過身材最無話可說的一個
33E 馬甲腰 腳靚
當初佢係人地女朋友,自己走黎勾引我
可以當住男友面前將胸貼係我手臂影相果隻
直到一次佢同果個男仔分左手,第一次約我就係佢屋 ...
大佬呀,33E都唔係驚喜,而是黃蜂腰同曱甴肚先難得呀!

又去約佢咯

係哩,將佢私有化你又唔想。人是自私的

引用:
原帖由 jam911 於 2017-3-17 12:23 PM 發表 查看引用來源

大佬呀,33E都唔係驚喜,而是黃蜂腰同曱甴肚先難得呀!
冇錯!所以都有偷偷地影相同錄影!

引用:
原帖由 vertio 於 2017-3-17 04:32 PM 發表 查看引用來源
係哩,將佢私有化你又唔想。人是自私的
我都想私有化,但佢已消失

前往最後回覆