再嚟 人夫與人妻 #7 #17已更新

收藏  |  訂閱
19  5.9k

再嚟 人夫與人妻 #7 #17已更新

因我第一次分享,所以唔小心犯規,俾板主拉人封艇,所以而家再出過,希望今次唔好再犯啦

第一篇<相識>
幾年前,公司搬倉,好多嘢都未set up好,時間比較得閒,咁咪抱住大海撈針嘅心態睇吓"附近有啲咩人", 過左陣,有人上釣
夫:Hi......忙緊咩呀?咁得閒,唔駛返工?
妻:要呀,搭緊車啦
(嘩......咁好彩,咁都識到靚女)
夫:哦.....妳做咩㗎,咁晏嘅?
妻:哈哈....我做sales嘅,今日返晏,所以咪呢個時間搭車囉,你呢?
夫:我做倉務嘅
就係咁簡單傾左幾日啦(內容都係呢啲)直到有一日,唔記得講咩想攞相睇,佢就話晏啲先,到我收到就講(只係普通T-恤短褲去街look)
夫:咦~~身型唔錯喎
妻:肥啦(都唔明點解瘦都要話肥)
夫:咁都叫肥??唔係呱
妻:係呀,呢排少運動
夫:咁做咩咁懶呀?
妻:佢囉(妻嘅男朋友) 呢排忙喎,冇時間陪我做
夫:咁自己一個跑步都唔錯㗎
妻:我鐘意一齊"做"多啲
夫:(靈光一閃) 咁妳鐘意"做"咩運動先?點解一定要同佢"做"???
妻:我。。。。唔話你知
夫:咁佢唔得閒,我可唔可以陪妳一齊"做"呢
妻:你?得唔得㗎??
夫:妳試吓咪知囉
妻:有圖有真相
夫:咁妳要睇咩先
妻:你話呢?我想睇你最有把握嘅相
夫:妳壞喇......(之後send左張圖)

<相識 Part 2 >
人夫緊係唔會放過show off自己嘅機會啦
夫:覺得點呢?
妻:............
夫:唔啱口味??(心諗唔係呱,choi到恆晒㗎喎,雖則隔住條褲)
妻:都睇唔到真身
夫:哦....原來妳想睇真面目,但我都未睇到妳喎
妻:今晚啦
夫:又好(之後入洗手間除褲影左張)
隔左半日
妻:你都幾犀利喎
夫:唔係啦,都唔係大,只係短小精鋼啫
妻:精鋼?有幾呀
夫:呢個問題,留返妳自己試吓喇
夫:妳好大食㗎?
妻:大食?唔話妳知
夫:妳都鬼馬喇,男
友餵妳唔飽咩?
妻:唔係呀,只係想識其他人交流吓咋
夫:交流定尻流.....哈哈
妻:係....水乳交流
夫:妳啲水好多㗎,同妳係大波?
妻:想睇
夫:想㗎,點會唔想喎
妻:我唔大波㗎,等我去更衣室影啦
幾分鐘果然收到張,除左制服,見到粉藍色bra嘅相
夫:(心心眼) 正喎,size ok啦,我都唔係好鐘意大波嘅,太大反而唔靚
妻:男人唔係都鐘意大波嘅咩?
夫:其他我就唔知,我自己覺得,有就ok, 太大唔啱比例反而唔靚
妻:哦......原來咁嘅
夫:我想睇妳linlin可以?
妻:..........

見人妻咁樣,唔通唔鐘意?唔通太心急?
隔左個零鐘,電話收到幾張露點相
夫:wow~~~~~硬晒啦
妻:有冇咁誇呀
夫:緊係有啦,妳唔在場咋,如果妳喺到,我實捉妳入厠所
妻:我都信
夫:剛才以為妳唔會影添
妻:我考慮緊㗎,話晒第一次影喎
夫:咁我咪好好彩囉
妻:都係㗎,都唔知點解會同你咁玩
夫:哈哈......可能我夠咸濕
妻:唓.....邊有男人唔咸濕㗎,不過你都算斯文嘅
夫:俾妳咁讚,我都有啲怕醜添

引用:
原帖由 咸仔 於 2017-3-14 11:30 AM 發表 查看引用來源
因我第一次分享,所以唔小心犯規,俾板主拉人封艇,所以而家再出過,希望今次唔好再犯啦

第一篇
幾年前,公司搬倉,好多嘢都未set up好,時間比較得閒,咁咪抱住大海撈針嘅心態睇吓"附近有啲咩 ...
精彩哦C兄😋😋😋

引用:
原帖由 咸仔 於 2017-3-14 11:30 AM 發表 查看引用來源

第一篇
幾年前,公司搬倉,好多嘢都未set up好,時間比較得閒,咁咪抱住大海撈針嘅心態睇吓"附近有啲咩 ...
好淫彩,請繼續,又幾搞笑。

多謝支持,早餐果會再出,請耐心等候

等你!好心急知道點!

對話甜故好好睇

第二篇 <刺激>

經過個幾月時間互相"探索,了解"之後,大家信任多左,開始玩得放啲
話說有一日
夫:咸濕妹喺唔喺到?
(約兩個鐘後)
妻:咩事呀咸濕仔,啱啱好忙呀
夫:哦....唔緊要,妳尋晚有冇?
妻:有冇咩?
夫:俾男朋友插囉
妻:冇呀,激死我
夫:哦...發生咩事??
妻:掛住打機唔理我,激死我喇
夫:咁衰,不如今晚玩激啲丫
妻:點激?
夫:佢有佢打機,妳就照同我傾
妻:你得咩?
夫:唔知㗎,不過佢應該早瞓
妻:係唔係㗎?好,今晚等你
夫:        好,等我

如是者,到夜晚12點幾
夫:咸濕仔搵咸濕妹
妻:你真係搵我喎
夫:緊係
妻:攪緊咩?
夫:啱啱攪完嘢
妻:真㗎
夫:係呀,衫都未著
妻:做咩唔著呀
夫:等妳囉
妻:有冇咁大需要呀
夫:hehe.....辛苦一日,緊係要一次滿足嘅性愛去令自己開心啦
妻:剛才唔滿足咩?
夫:唔係呀,但唔會嫌多囉
妻:咁堅?
夫:係呀,妳要唔要睇?
妻:又好
(一張全裸嘅相就seng左過去)
妻:嘩......硬左嘅?
夫:係,等妳含住嘛
妻:妳啱啱先插完你老婆咋喎,洗左未㗎?
夫:未呀,就係等妳啜乾淨
妻:你知我實會含
夫:我知,我真係知,因為妳係不折不扣嘅淫娃
妻:咁乜都俾你知道晒啦
夫:不如妳影張相我睇丫
妻:吓~~~佢坐左電腦面前咋喎
夫:但佢背住妳睇妳唔到㗎嘛
妻:試吓啦
夫:硬住等妳

<刺激> Part 2

果然之後收到一張冇著上身嘅相
夫:Wow~~~~好正呀,好想啜
妻:真係好想咩
夫:係呀~~~好想啜妳linlin
妻:唔得喎
夫:點解呀
妻:因為我想俾男朋友啜囉
夫:.......
妻:不過我要你陪我傾住咁俾佢攪
夫:玩到咁激
妻:係,我已經好high
妻:我而家過去挑逗吓佢先
夫:嗯
大概兩分鐘左右
妻:佢打緊電腦,我就啜佢linlin, 佢叫我唔好攪住囉,我冇停呀
夫:跟住妳會點做?
妻:我會.......你想呢?
夫:我想........妳試吓搵啲嘢朦住佢對眼,之後仲要綁住佢對手
妻:唔知得唔得喎
夫:試吓先

妻:唔得呀,佢唔俾
夫:嗯.....都正常嘅
妻:咁你仲想點玩?
夫:咁呀,不如妳試吓喺佢面前自慰丫,妳估佢會點
妻:可以試吓喎
夫:試吓拍片俾我
妻:嘩.......咁激
夫:妳而家係唔係好緊張?有種好驚被發現
妻:係
夫:放鬆啲,如果佢發現,妳可以講諗住拍低send俾佢
妻:試吓啦
(10分鐘後電話著訊息燈,果然有段片,內容係人妻一隻手摸波,另一隻手指自己摔豆豆,明顯濕得幾犀利,但冇聲)
妻:睇到?好想要呀,點算呀
夫:睇到,好正
夫:想要咩?
妻:想要大JJ
夫:要大JJ做咩?
妻:要大JJ插
夫:插咩呢?
妻:插入濕左妹妹
夫:插左入去,啲水會唔漏出嚟?
妻:唔知呀
(呢個時候,我都send返段片俾人妻,原來喺老婆隔離choi ,係幾刺激,所以都只係10秘左右)
妻:嘩~~~~啱啱做完,咁快又可以
夫:係,因為妳實在好淫
妻:咁妳鐘唔鐘意?
夫:鐘意
妻:咁你諗住點同我做?
夫:我想將妳朦眼綁手,唔俾妳知睇我點攪妳,我要攪到妳慾仙慾死
妻:係唔係真㗎
夫:係
妻:咁會攪我幾多次
夫:唔知,攪到冇力為止
妻:咁犀利
夫:餵飽妳嘛

<刺激> Part 3

經過果次之後,我哋都越玩越放,今次講吓人妻返工果一次
夫:今日忙嘛?
妻:麻麻啦,你呢?
夫:都係咁,啲運輸都未嚟交貨,冇咩做
妻:問你啲嘢,你其實有冇將我啲相俾其他人睇㗎?
夫:冇呀,妳俾得我,即係相信我先會俾啫,我唔會做啲咁衰嘅嘢,呢啲叫尊重嘛
妻:ok, 信你
夫:我又問吓妳丫,妳想唔想我俾人睇?
妻:............
夫:我講錯嘢?
妻:唔係呀,其實我有幻想過㗎,不過唔敢
夫:哦~~~原來如此,嚇死我,以為講錯嘢激嬲妳添
妻:傻佬
夫:妳今日想唔想睇"大炮"
妻:又好,横掂得閒
(咁我咪send左兩張"大炮"特寫俾人妻啦)
妻:好硬咁喎
夫:我要硬住對妳嘛
妻:hehe.......
夫:我又要睇
妻:又好,等我去洗手間影
(幾分鐘後收到張相)
夫:(心心眼) wow~~~腿已經張開左
妻:想你擺支炮入嚟嘛
夫:咁我慢慢咁,用龜頭磨吓妳妹妹
妻:嗯...
夫:跟住慢慢咁插入去,感覺到好濕
妻:係,好想要
夫:妳掉轉企,我從後推妳丫
妻:好...
(呢個時候,收到人妻擺左呢個姿勢嘅相)
夫:妳真係好正,見到妳濕晒
妻:快啲插入去
夫:啊~~~好窄呀(慢慢一吓一吓咁郁)
妻:啊~~~啊~~~啊~~~
夫:妳想我射喺邊?
妻:射晒入去啦,我要,我要晒你啲精
夫:(即時加快節奏推,推到啪啪聲)
妻:快啲,我要呀(啊~~~啊~~~)
夫:射喇...啊~~~~~
妻:真係有射?
夫:好想,但驚有人行過
妻:哈哈....

更正

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

新一段
等緊人妻過目後就可發佈

前往最後回覆