上一頁下一頁
發新話題

純粹小妹與sp的記錄和分享(好多字無乜甜)p.1,3,5,6 P.7update!!!

收藏  |  訂閱
105  11.5k

引用:
原帖由 naws.L 於 2017-3-13 11:22 AM 發表 查看引用來源
我同N先生見面既次數五隻手指數得哂,因為我發現佢仍然有四圍搵食,同埋我自己又衰仍然有同Mr.L聯絡,加上我覺得自己達唔到佢既要求(做唔到好似佢過往既sp咁放),自此之後我同N先生都無再見面同聯絡。

Mr.L同N先 ...
support! 試多D 吾同既野, 先知自己鍾意咩, 多謝你上黎SHARE!

引用:
原帖由 naws.L 於 2017-3-13 11:22 AM 發表 查看引用來源
我同N先生見面既次數五隻手指數得哂,因為我發現佢仍然有四圍搵食,同埋我自己又衰仍然有同Mr.L聯絡,加上我覺得自己達唔到佢既要求(做唔到好似佢過往既sp咁放),自此之後我同N先生都無再見面同聯絡。

Mr.L同N先 ...
support! 試多D 吾同既野, 先知自己鍾意咩, 多謝你上黎SHARE!

引用:
原帖由 naws.L 於 2017-3-13 10:37 PM 發表 查看引用來源
各位師兄都唔洗pm我,原諒我唔夠分覆唔到你地亦都唔會加你地wechat。
因為我呢一刻覺得呢d事真係經歷過玩過就夠,你可能會問我有無後悔過?嗯…或者我會答有呱,但我都好明白其實大家出到黎都係各取所需,大家又真係 ...
弓起, 新婚快樂!!!

引用:
原帖由 naws.L 於 2017-3-13 10:37 PM 發表 查看引用來源
各位師兄都唔洗pm我,原諒我唔夠分覆唔到你地亦都唔會加你地wechat。
因為我呢一刻覺得呢d事真係經歷過玩過就夠,你可能會問我有無後悔過?嗯…或者我會答有呱,但我都好明白其實大家出到黎都係各取所需,大家又真係 ...
弓起, 新婚快樂!!!

引用:
原帖由 smartboy169 於 2017-3-13 10:41 PM 發表 查看引用來源

柔情似水試過,轟轟烈烈都試過,其實唔同人唔同性格,大家都有好有唔好,有時連自己鍾意咩都可能分唔清。
但至少有邊個係真心,邊個係純粹玩玩下,真係呃唔到人架。
依家暫時都想安安分分做個乖乖女朋友。

引用:
原帖由 smartboy169 於 2017-3-13 10:42 PM 發表 查看引用來源

弓起, 新婚快樂!!!
仍然係計劃中咋,未咁快。

引用:
恭喜搵到幸福~

引用:
原帖由 panchan003 於 2017-3-13 12:34 PM 發表 查看引用來源

都係既 甘而家算抽左身?
仲有冇去玩先 其實師姐點解會玩先
應該算抽左身呱,雖然有時都會諗起以前同兩位師兄係幾咁轟烈。
點解會玩?貪玩兼貪心囉。果陣同男朋友關係唔係咁好又冷戰,慢慢就演變成呢個故事喇。

同Tim師兄嘅女友有得揮!
師妹身材好正!

引用:
原帖由 文采風 於 2017-3-13 11:49 PM 發表 查看引用來源
同Tim師兄嘅女友有得揮!
師妹身材好正!
唔係呱,咁抬舉我。
我呢d普通貨色黎咋。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆