上一頁下一頁
發新話題

Mrs K 婚姻以外的私生活 *終終極篇已出,多謝大家支持!*

收藏  |  訂閱
978  91.0k

引用:
原帖由 mebeforeyou 於 2017-1-18 09:50 AM 發表 查看引用來源

人本血肉之軀, 感情係o既開心亦痛苦, o既甜亦酸, 可以好簡單亦可以好複雜...
ya... always bitter sweet...

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-18 10:30 AM 發表 查看引用來源

不能同意更多!!! :smile_o06:
水汪汪既雙眼:smile_40:

Mrs K的婚後生活真係多姿多彩,原來人妻都咁需求,如果早d認識你,你話幾好呢

引用:
原帖由 giggs_628 於 2017-1-18 11:40 AM 發表 查看引用來源
Mrs K的婚後生活真係多姿多彩,原來人妻都咁需求,如果早d認識你,你話幾好呢
早D 識我又可以點呢?

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-18 10:30 AM 發表 查看引用來源

不能同意更多!!! :smile_o06:
咁先係人生嘛

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-18 12:00 PM 發表 查看引用來源

早D 識我又可以點呢?
咁同你玩個d可能其中一個可以係我囉

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-17 03:44 PM 發表 查看引用來源
是日放病假,無無聊不如打埋last 一篇文啦!

**** 我的情人 終極篇 ****

佢同佢朋友合作攪公司,自己租office, 咁順理成章office 都係我地既陽台啦!^3^

有一次佢喺褲袋拎鑰匙出黎開門,跌左d 散紙出黎,我 ...
好like你最後既感言。合則來,不合則去
唔好扮情聖試途去氹住人,好賤既行為來。

引用:
原帖由 giggs_628 於 2017-1-18 12:37 PM 發表 查看引用來源

咁同你玩個d可能其中一個可以係我囉
first of all, 我唔會用個玩字去形容既, 2nd.... 總之我某程度上係認真既~!

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 2017-1-18 12:48 PM 發表 查看引用來源

好like你最後既感言。合則來,不合則去
唔好扮情聖試途去氹住人,好賤既行為來。
佢肯交戲都算好吖.... hahah K太我交友都算小心,
但我識個有個人佢好care 你, 又日日同你傾計, 俾你知埋佢電話,
add 埋臉書, 又知佢o係邊度番工, 放低晒戎心.....同佢發生過幾次關係之後
不知為何大有d 磨擦... 從此無再contact.... thats fine, 估到咩事就算啦!
無謂勉強嘛。

佢生日我同佢講左句HAPPY BIRTHDAY, 好正常吖, 但過多兩日先知
佢原來已經全面block 晒我.... 咁先傷心....

不過事情過左去, 我亦無太過傷心既, 望佢唔會遇到個癲架啦~
唔係個個都好似我咁理智唔去攪9人架嘛~  :smile_o13:

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-18 12:59 PM 發表 查看引用來源

first of all, 我唔會用個玩字去形容既, 2nd.... 總之我某程度上係認真既~!
首先講句唔好意思,用錯字眼,我認同你的認真,因為如果唔係大家發展落去都冇意思

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆