上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
231  52.6k

引用:
原帖由 leesiulong 於 2017-2-17 01:15 PM 發表 查看引用來源
我睇到硬哂上床同老婆大車輪,左手就揸佢對波,車車下聴到老婆細細聲講套⋯⋯套,原來朋友已經將碌野放喺老婆門口,我又好衰,唔想朋友用套,話朋友有用,朋友開始出力插⋯⋯
師兄又出賣老婆?

引用:
原帖由 leesiulong 於 2017-2-17 01:15 PM 發表 查看引用來源
我睇到硬哂上床同老婆大車輪,左手就揸佢對波,車車下聴到老婆細細聲講套⋯⋯套,原來朋友已經將碌野放喺老婆門口,我又好衰,唔想朋友用套,話朋友有用,朋友開始出力插⋯⋯
畀老友分享老婆都可以嘅,只要你情我願,但畀老友中出就有點過分啦,第ㄧ次就可以話冇準備啫,咁第二次。。。

繼續下文

老婆畀朋友插到不斷呻吟,我好大力楂老婆對波,揸到紅哂,我同朋友示意我頂唔住畀我出先,可能太激我一插入去幾下就射,朋友再接再厲我就做觀眾,睇得出老婆未夠候,朋友中出之後我已經可以再嚟多次,可能老婆下面太濕滑,插下插下好多時碌野會走出嚟,我攞紙巾去擦乾淨老婆下面時老婆問我又唔帶?

引用:
原帖由 leesiulong 於 2017-2-18 12:25 PM 發表 查看引用來源
老婆畀朋友插到不斷呻吟,我好大力楂老婆對波,揸到紅哂,我同朋友示意我頂唔住畀我出先,可能太激我一插入去幾下就射,朋友再接再厲我就做觀眾,睇得出老婆未夠候,朋友中出之後我已經可以再嚟多次,可能老婆下面太 ...
唔帶是必然啦,大家都忙嗎!

引用:
原帖由 DRASS 於 2017-2-17 02:13 PM 發表 查看引用來源

師兄又出賣老婆?
出賣得好,可能個老婆都暗暗叫好

引用:
原帖由 DRASS 於 2017-2-18 01:23 PM 發表 查看引用來源

唔帶是必然啦,大家都忙嗎!
但我覺得唔帶會出事
為自己為他人都要帶,除了病都怕搞大左

我求其答可能鬆咗啦,我立即反轉老婆用狗仔式啪啪啪,呢次推咗好耐至射,朋友見我完事又再上,老婆畀我哋推到暈,朋友中出後即刻瞓低喺床

引用:
原帖由 leesiulong 於 2017-2-18 03:13 PM 發表 查看引用來源
我求其答可能鬆咗啦,我立即反轉老婆用狗仔式啪啪啪,呢次推咗好耐至射,朋友見我完事又再上,老婆畀我哋推到暈,朋友中出後即刻瞓低喺床
鑊鑊真軍,咁就唔帶唔好啦!

師兄同道中人我都試过老婆比我朋友插

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆