上一頁下一頁
發新話題

Mrs K 婚姻以外的私生活 *終終極篇已出,多謝大家支持!*

收藏  |  訂閱
978  91.1k

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-1-16 09:49 PM 發表 查看引用來源

即之前有:smile_o01:
之前有次好似係小鮮肉嗰次囉....

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-16 09:58 PM 發表 查看引用來源

之前有次好似係小鮮肉嗰次囉....
真係好鍾意食小鮮肉:smile_o01:

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-12 05:04 PM 發表 查看引用來源
做左CD Rom 一段時間,見大家都分享下性事,我既故事當然無中女琳琳咁精彩,又無Kitty C 君同Bb 咁曲折....我先Share 下婚後第一個 --> Mr M, 佢係我陰差陽差識既一個人。有年夏天, 同朋友去玩水上活動識既, 佢樣兒唔 ...
👍🏻

引用:
原帖由 degree06 於 2017-1-16 11:15 AM 發表 查看引用來源

morning,天凍,sweet可保暖:smile_40:
點只保暖咁簡單

引用:
原帖由 mebeforeyou 於 2017-1-17 10:28 AM 發表 查看引用來源

點只保暖咁簡單
借問聲仲有咩功效呢?

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-17 10:49 AM 發表 查看引用來源

借問聲仲有咩功效呢?
你懂的, 嘿

是日放病假,無無聊不如打埋last 一篇文啦!

**** 我的情人 終極篇 ****

佢同佢朋友合作攪公司,自己租office, 咁順理成章office 都係我地既陽台啦!^3^

有一次佢喺褲袋拎鑰匙出黎開門,跌左d 散紙出黎,我執番起佢話要幫佢放番入褲袋,一伸手入佢袋已經feel 到佢JJ 有些小起左,咁我從後用胸壓住佢,不斷隔住佢個褲袋摸JJ,不斷喺佢耳邊問係咪放喺度呀?我放得岩唔岩,摸幾下就起晒~

放低野袋之後就開始熱吻起上黎,佢除左我件衫玩弄我對奶,我退下佢小小褲,就將佢JJ 放入口含啜,我本人對口交其實都無乜特別興奮,但佢咁好反應令到我更落力去啜,啜到咁上下佢脫光佢既衫,同時亦脫光我,佢推我落佢張凳度坐,雙腳疊左上檯,佢就企喺中間黎同我指交.....同時亦向我好敏感既頸部進攻,濕晒.....佢帶上套進入了,深深淺淺,淫聲不斷,佢再叫我伏喺檯上面,狗仔式咁插我,佢從後咁不斷揸住對奶,又舐我後頸同背脊,攪到我毛管都棟晒真係好爽,佢一下一下好深入咁插,狗仔式真係可以插到好入,插左一陣佢加速之後完事。

Mrs K 想講的故事大概係咁多,發生喺我身上的當然有更多,但有d 好不值一提。識落有d 朋友同我講SL 佢地試過,可能有感情所以覺得辛苦.....所以都係純粹肉體就算了,都係既...感情從來都係一個重擔,but make us human! 大家有唔同既選擇,所以在此如果有d 人明知對方唔想單純肉體關係,就算佢幾咁吸引,都唔應該要去打攪人,你洩左慾之後回復只係一舜間,但人地用過心要回復既可能要更多時間,我人生都有遇過呢d 人,而其中一條友都有PM 過我,但我無同佢相認,嗰次同佢既感覺其實都幾差.....haha

都係嗰句,想ons....唔想keep long term 想sex only....想點都好同人地講明,人地仍然選擇要既,係佢自己既事,但你唔先說明,甚至只用下體諗野,食左就算...咁就係你唔著,桃色糾紛甚至情殺案咪就係咁黎囉!

雖然我唔會再update 故事,但我仍然會喺引板活動 祝大家性褔連綿!長做長有~!

搞錯呀,隔咗成3個鐘都無人
我黎回你

你真係好識玩,好鍾意你個招從後講野:smile_40:

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-17 03:44 PM 發表 查看引用來源
是日放病假,無無聊不如打埋last 一篇文啦!

**** 我的情人 終極篇 ****

佢同佢朋友合作攪公司,自己租office, 咁順理成章office 都係我地既陽台啦!^3^

有一次佢喺褲袋拎鑰匙出黎開門,跌左d 散紙出黎,我 ...
正呀,k太,不過咁就完,有D可惜,大家了解下,睇下有冇机会吖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆