上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
231  52.6k

引用:
原帖由 家中雀躍的婆仔 於 2017-2-8 11:27 AM 發表 查看引用來源
其實係老公面前比第二個男人屌係幾爽GE...不過一路搞一路會驚個老公嬲....又會覺得自己好賤格...
只要大家有共識就可以一齊享受同滿足,男人有好多都中意睇,但往往要衝破關口又未必容易

引用:
原帖由 leesiulong 於 2017-2-15 12:20 PM 發表 查看引用來源
我上前攪佢,果然好快就濕哂,我同老婆講今晚想搵人幫忙,佢話乜佢未走咩,我話得佢未,老婆話唔好啦經過上次好魚,我話不如同朋友講話你飲大咗咩都唔知,老婆答應我就出去叫朋友入房一齊玩
師兄你就正

我出去同朋友講我老婆係可以一齊玩但畀個下台階佢,佢會辦飲大咗,你上先,之後再到我,我朋友一味好好好就一齊入房,入到房老婆大字形瞓咗喺床,我同朋友打過眼色佢立即除哂衫褲爬上床,佢用口形問我可以奶我老婆個西嗎?我話我老婆最鈡意!朋友開始埋頭工作,我老婆明顯享受!

阿嫂識嘆。一次要兩枝先滿足
咁朋友奶緊。師兄你點幫手

引用:
原帖由 leesiulong 於 2017-2-16 08:55 AM 發表 查看引用來源
我出去同朋友講我老婆係可以一齊玩但畀個下台階佢,佢會辦飲大咗,你上先,之後再到我,我朋友一味好好好就一齊入房,入到房老婆大字形瞓咗喺床,我同朋友打過眼色佢立即除哂衫褲爬上床,佢用口形問我可以奶我老婆個 ...
師兄咪逐日逐日咁寫少少啦!好吊癮㗎咁樣!

引用:
原帖由 leesiulong 於 2017-2-16 08:55 AM 發表 查看引用來源
我出去同朋友講我老婆係可以一齊玩但畀個下台階佢,佢會辦飲大咗,你上先,之後再到我,我朋友一味好好好就一齊入房,入到房老婆大字形瞓咗喺床,我同朋友打過眼色佢立即除哂衫褲爬上床,佢用口形問我可以奶我老婆個 ...
真羨慕師兄,呀嫂好明白事理!

吖嫂幾大?

Very good!:smile_o12: :smile_o12:

我睇到硬哂上床同老婆大車輪,左手就揸佢對波,車車下聴到老婆細細聲講套⋯⋯套,原來朋友已經將碌野放喺老婆門口,我又好衰,唔想朋友用套,話朋友有用,朋友開始出力插⋯⋯

引用:
原帖由 leesiulong 於 2017-2-17 01:15 PM 發表 查看引用來源
我睇到硬哂上床同老婆大車輪,左手就揸佢對波,車車下聴到老婆細細聲講套⋯⋯套,原來朋友已經將碌野放喺老婆門口,我又好衰,唔想朋友用套,話朋友有用,朋友開始出力插⋯⋯
幻想到個畫面好正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆