上一頁下一頁
發新話題

-

收藏  |  訂閱
42  2.2k

引用:
原帖由 sarinafish 於 2013-1-12 07:47 PM 發表 查看引用來源

我覺得整濕左下邊之後,你越粗魯我更享受!:smile_o05:
但係天敵係男方通常好快射,或者屌到腳仔軟!:smile_o08:
:smile_30:  體力不足呀 我都弱左好多啦應該, 耐無運動   :smile_27:
    快射, 通常由入, 到射, 幾耐度? 有無十五分鐘呀?

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2013-1-12 07:49 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:  體力不足呀 我都弱左好多啦應該, 耐無運動   :smile_27:
    快射, 通常由入, 到射, 幾耐度? 有無十五分鐘呀?
正常只係享受抽插的快感,唔知插左幾多分鐘!:smile_o16:

引用:
原帖由 sarinafish 於 2013-1-12 07:53 PM 發表 查看引用來源

正常只係享受抽插的快感,唔知插左幾多分鐘!:smile_o16:
:smile_o01:  咁講, 即你係食唔飽啦~
  通常太性急呢, 又真係會易D出架~
所以最好回下氣, 等第二三四炮啦~   :smile_o01:

係咪你個口臭佢唔想咀你同埋打車輪呀?

鍾意同靚仔:smile_o09: 多過口/肛交

其實同同一個性伴侶耐咗就唔多想吻,但就好想同一個陌生對手黎個長濕吻

樓主靚唔靚先

引用:
原帖由 Mrs.W 於 2013-1-12 03:32 PM 發表 查看引用來源
我個人都好中意既 蜻蜓點水又好,濕吻又好
但我男友就好似麻麻....
一黎好多時都係我鍚佢先~即係多數係電梯果到會錫一下咀咀咁..
有時夜,佢送我返屋企,咁冇人丫嘛,諗住有D FEEL錫耐D...
點知佢都係擺佢果個酸 ...
我都好鐘意
我同你kiss
:smile_44:

引用:
原帖由 hahaman123 於 2013-1-13 07:04 PM 發表 查看引用來源
鍾意同靚仔:smile_o09: 多過口/肛交
:smile_o14:  光膠

梗係鍾意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆