上一頁下一頁
發新話題

Mrs K 婚姻以外的私生活 *終終極篇已出,多謝大家支持!*

收藏  |  訂閱
978  91.1k

引用:
原帖由 除我喜歡 於 2016-12-18 01:13 AM 發表 查看引用來源

可惜我兩樣都無
其實我都係講笑者,夾到先係重點,大隻無品,大隻唔合眼緣,大隻溝通唔到都無用吖

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-18 01:22 AM 發表 查看引用來源

其實我都係講笑者,夾到先係重點,大隻無品,大隻唔合眼緣,大隻溝通唔到都無用吖
講真溝通最重要。。正所謂唔溝點會通。。。但重要識得尊重對手

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-18 01:22 AM 發表 查看引用來源

呢個想法,跟做朋友都是一樣,都是必須" 互相尊重"

引用:

夾唔夾呢樣,真係好難標準,有時set曬criteria,無一樣中,但最後又好夾,好有chemical

** 10 年朋友 **

呢個朋友 Mr D 打從認識以來,我地互相都有好感,只可惜當時大家身邊已有伴侶,沒有再進一步,一直只維持住友達以上,戀人未滿既關係,這些年來佢身邊已換了幾位,而我身邊的他現左已成為我丈夫。

有段時間佢拍拖都已經好小搵我,但大時大節嗰d 都會問候一下。生日,如常的生日快樂,如常的談及生活,如常的問佢有無掛住我,如常的send kiss kiss emoji, 但今次並不如常,我講左句.....我地成日都話要d kiss 要變成真kiss 下次下次,講左一個世紀了!佢如常地haha.... 就問我星期日得唔得閒(我最期待既畫出現喇!)

接左我上佢屋企之後,並沒有老套電視劇咁,一入到屋都未關門就車,車到一地都係衫.......no no no 係無呀!!好正常入到屋,坐喺梳化度如常地談笑風生(天啊!我等左咁多年既畫面呢?)兩個鐘過去了,我見有d 累就挨住佢...dead air 左一陣,我話你唔講野我真係會訓著,佢話:我地text 講過既野,如果真係做,會唔會好怪架.....? 我話:唔會掛,我無諗太多,反正我地又唔係成日都見面......

下一秒,佢拖住我隻手,好溫柔又帶d 驚青咁錫左落黎,由輕吻變得激烈,佢隻手好唔安份咁掃我34C, 我坐上去佢大脾,上口不停車埋去,下口不停磨,佢揭起我件T shrit, 除左我個bra, 就不停咁啜我,先係左邊.....再去右邊,我就不斷用手摸佢耳仔,摷亂佢個頭,車都佢high 翻天,之後佢輕輕一句:不如入房?我話.....其實我今朝先知M 到!!!!佢都好無奈咁笑左兩下...(Diu 唔L 係呀mah! --> 我發現嗰陣已經爆左粗)

而家唔上唔落可以點呢,即係唔係手口並用,就照衝架者.....佢無提議什麼,又無想停下來的意思,咁我唯有照車照摸.....最後佢都係抱左我入房,男上的用佢下體隔住褲咁頂我,不停濕吻不停啜我,令我發出輕微既呻吟聲,我除左佢上衣,佢打算除埋褲,我當然要幫佢一把啦,一個反身女上位,我由佢個咀,一路向下經過佢lin 頭啜左一陣,再一路向下.......@@" 點解軟左架呢?(又黎?!天啊,點解啊!!?)由於我都想攪到佢衝紅燈,所以就幫佢吹,佢好興奮.....有d 汁液都流左出黎,我一吹左幾下有d 起色,佢都算係粗碌,吹到佢不斷呻吟,但佢示意我停止,再親熱多陣,佢話俾我知佢有d 緊張(仲咩者,我好得人驚咩而家?!)

時間到,帶著bitter sweet 既感覺離開,大家都同意會再約,最後我同佢講...我無乜幾多個十年.....

送我去車站,出門口前,佢主動kiss 我,出門後如常地傾計,如常的good bye hug....

p.s. 問番佢先知,原來緊張又唔想走火,又唔想變左口爆我,所以叫停呢~

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-19 01:50 AM 發表 查看引用來源
** 10 年朋友 **

呢個朋友 Mr D 打從認識以來,我地互相都有好感,只可惜當時大家身邊已有伴侶,沒有再進一步,一直只維持住友達以上,戀人未滿既關係,這些年來佢身邊已換了幾位,而我身邊的他現左已成為我丈夫。 ...
M到先黎撩人
咁都唔口爆你
太仁慈啦
換轉係我,爆完重要你吞埋先比你走

引用:
原帖由 水魚王 於 2016-12-19 01:55 AM 發表 查看引用來源

M到先黎撩人
咁都唔口爆你
太仁慈啦
換轉係我,爆完重要你吞埋先比你走
是咁的,其實都好耐無見,見面又同我談笑風生,以為唔會發生,所以一直無講我唔方便。

同埋呢,我諗你口爆前都應該要問下人先囉,尊重兩個字,你應該識呀嘛?我夠想佢衝紅燈啦,個option 係open 既,佢無揀我尊重,佢無問我口爆,佢就係唔想就咁口爆左我就算,呢d 叫尊重!!!

識左咁多年個感覺係點架呢?係咪同妳想像有些距離呢?:p

引用:
原帖由 soundworks 於 2016-12-19 09:21 AM 發表 查看引用來源
識左咁多年個感覺係點架呢?係咪同妳想像有些距離呢?:p
識左佢咁多年,但又無乜對佢有任何幻想,同埋有一段時間唔係咁close 既,都好耐無見面,所以應約之前係好忐忑既......

其實我覺得肉體上同平時既陌生人差唔多, 多左份沉睡已久既激情咁囉

morning Kenzy^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆