上一頁下一頁
發新話題

Mrs K 婚姻以外的私生活 *終終極篇已出,多謝大家支持!*

收藏  |  訂閱
978  91.1k

引用:
原帖由 frankyyiu86 於 2016-12-17 02:14 PM 發表 查看引用來源

yes,呢種態度我都好唔鐘意,
有咩直接講,唔好用D 唔reasonable 既藉口去推黎推去
都係reasonable 既,只係無再約番咁解者...

引用:
原帖由 jason大食仔 於 2016-12-17 03:15 PM 發表 查看引用來源
小鮮肉支持!
ms K講野好爽快好少有咁既既女人好特別(心心眼
咸濕EE 我年紀唔細架喇....唔好浪費我時間!XD

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-17 03:49 PM 發表 查看引用來源

都係reasonable 既,只係無再約番咁解者...
Ok 啦都開心過,然後又更加知道鍾意同d咩人玩,咩人更加夾

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-12 05:04 PM 發表 查看引用來源
做左CD Rom 一段時間,見大家都分享下性事,我既故事當然無中女琳琳咁精彩,又無Kitty C 君同Bb 咁曲折....我先Share 下婚後第一個 --> Mr M, 佢係我陰差陽差識既一個人。有年夏天, 同朋友去玩水上活動識既, 佢樣兒唔 ...
支持下先, 期待更新:smile_38:

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-12 05:04 PM 發表 查看引用來源
做左CD Rom 一段時間,見大家都分享下性事,我既故事當然無中女琳琳咁精彩,又無Kitty C 君同Bb 咁曲折....我先Share 下婚後第一個 --> Mr M, 佢係我陰差陽差識既一個人。有年夏天, 同朋友去玩水上活動識既, 佢樣兒唔 ...
支持下先, 期待更新:smile_38:

引用:
原帖由 carlsu 於 2016-12-17 03:51 PM 發表 查看引用來源
Ok 啦都開心過,然後又更加知道鍾意同d咩人玩,咩人更加夾
Ching 這個我真係不能同意更更正多 XD

贊下先.......利害  

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-17 03:54 PM 發表 查看引用來源

Ching 這個我真係不能同意更更正多 XD
睇下你後面再分享同d你覺得好夾既人玩既經歷,再睇你係d乜野類型既人先!

引用:
原帖由 hk66051575 於 2016-12-17 03:57 PM 發表 查看引用來源
贊下先.......利害  
利害左喺邊呢?

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-17 03:50 PM 發表 查看引用來源

咸濕EE 我年紀唔細架喇....唔好浪費我時間!XD
I like your name
Horny auntie 😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆