上一頁下一頁
發新話題

Mrs K 婚姻以外的私生活 *終終極篇已出,多謝大家支持!*

收藏  |  訂閱
978  91.0k

今朝勁凍....
K妹外出要夠著衫...

今晚有大戰的話,不妨試下戶外,別有一番滋味架。

站在麻甩角度,話之妳人妻,單身,港姐定豬扒,有食唔食,罪大惡極,食厭咪閃囉,K太妳想要啲乜關心啫?呢亭霧水緣,麻甩百分之九十幾都係咁,口講一樣,心底都係度吓幾時有得屌,屌完幾時閃,妳,唔係唔明卦?

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-17 02:49 AM 發表 查看引用來源

again 其實我無唔體諒佢,而家講緊爽約時既態度嘛
咁佢就唔啱啦:smile_39:

引用:
原帖由 bentayga 於 2016-12-17 11:11 AM 發表 查看引用來源
站在麻甩角度,話之妳人妻,單身,港姐定豬扒,有食唔食,罪大惡極,食厭咪閃囉,K太妳想要啲乜關心啫?呢亭霧水緣,麻甩百分之九十幾都係咁,口講一樣,心底都係度吓幾時有得屌,屌完幾時閃,妳,唔係唔 ...
Ching! DLLM 真係講得無錯,形容到男人係見西就Diu, 簡單同動物一L 樣呀!

其實你講到咁唔需要感情既,你搵個飛機杯攪掂咪得囉,方便快捷,用完即棄,又唔洗溝唔洗氹, 慳你好多寶貴時間,又可以隨時隨地!真係好L 完美!

引用:
原帖由 阿毛.打不死 於 2016-12-17 09:21 AM 發表 查看引用來源
今朝勁凍....
K妹外出要夠著衫...

今晚有大戰的話,不妨試下戶外,別有一番滋味架。
咁凍.......病架!!

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-17 02:49 AM 發表 查看引用來源

again 其實我無唔體諒佢,而家講緊爽約時既態度嘛
yes,呢種態度我都好唔鐘意,
有咩直接講,唔好用D 唔reasonable 既藉口去推黎推去

小鮮肉支持!
ms K講野好爽快好少有咁既既女人好特別(心心眼

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-17 01:29 PM 發表 查看引用來源

Ching! DLLM 真係講得無錯,形容到男人係見西就Diu, 簡單同動物一L 樣呀!

其實你講到咁唔需要感情既,你搵個飛機杯攪掂咪得囉,方便快捷,用完即棄,又唔洗溝唔洗氹, 慳你好多寶貴時間,又可以隨時隨地!真係 ...
屌閪同屌飛機杯嘅分别,即係假狗同真撚嘅分別,妳又唔使含吹瀨啜索咁囉,道理一樣,男人有名妳叫,狗公吖嘛!

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-17 01:30 PM 發表 查看引用來源

咁凍.......病架!!
試過包你話正 !

個身外皮凍... 但內裏滾滾慶慶... :smile_47:

引用:
原帖由 bentayga 於 2016-12-17 03:16 PM 發表 查看引用來源

屌閪同屌飛機杯�分别,即係假狗同真撚�分別,妳又唔使含吹瀨啜索咁囉,道理一樣,男人有名妳叫,狗公吖嘛!
ching 你真係唔好放棄治療.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆