上一頁下一頁
發新話題

Mrs K 婚姻以外的私生活 *終終極篇已出,多謝大家支持!*

收藏  |  訂閱
978  90.9k

horny now ??

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-16 11:25 AM 發表 查看引用來源

鮮肉佢都好溫柔既,痛左我幾日呀其實.....
哈哈!high 就唔怕啦最多休息幾日,之後有冇再搵佢玩?有冇慢慢習慣左愈黎愈好feel?
我個係佢後面習慣左就鍾意我插到好入既感覺,會feel列完完全全塞滿左佢個到,但係某d位例如推車,或者女上我係下面忍唔住咁頂上去,佢都會有d太頂既feel

引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2016-12-16 11:35 AM 發表 查看引用來源
horny now ??
應該唔夠你呢刻咁honry

引用:
原帖由 carlsu 於 2016-12-16 11:35 AM 發表 查看引用來源

哈哈!high 就唔怕啦最多休息幾日,之後有冇再搵佢玩?有冇慢慢習慣左愈黎愈好feel?
我個係佢後面習慣左就鍾意我插到好入既感覺,會feel列完完全全塞滿左佢個到,但係某d位例如推車,或者女上我係下面忍唔住咁頂 ...
之後都係斷斷續續咁一兩次,無喇.....佢都好忙.....last 嗰次約好左都係有野做要甩底,唔緊要既...我都體諒,但佢無約番嗰下無誠意吖嘛,佢只係話佢忙,佢都唔想囉!其實我好討厭人地咁講,即係而家我好得閒?!所以都係算啦,往事只能回味了...haha

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-16 11:25 AM 發表 查看引用來源

鮮肉佢都好溫柔既,痛左我幾日呀其實.....
係咁架喎 大之如又活躍就會架啦 :p

咁翻啅左幾多次先?

樓主返緊工在公司打文架?wow

引用:
原帖由 soundworks 於 2016-12-16 11:45 AM 發表 查看引用來源

係咁架喎 大之如又活躍就會架啦 :p
我見識小吖mah~~

引用:
原帖由 soundworks 於 2016-12-16 11:51 AM 發表 查看引用來源
樓主返緊工在公司打文架?wow
係呀,要善用扮工時間 XD

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-16 11:40 AM 發表 查看引用來源

之後都係斷斷續續咁一兩次,無喇.....佢都好忙.....last 嗰次約好左都係有野做要甩底,唔緊要既...我都體諒,但佢無約番嗰下無誠意吖嘛,佢只係話佢忙,佢都唔想囉!其實我好討厭人地咁講,即係而家我好得閒?! ...
X2

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆