上一頁下一頁
發新話題

尋晚老友屋企(2) 177群p 144揸奶119 101 84 78 70,62,56 54 53 45 40 37 32

收藏  |  訂閱
3.0k  578.8k

禾又奶 :smile_47:

Thanks for sharing

我要奶:smile_o09:

引用:
原帖由 lojojung 於 2017-1-16 08:39 PM 發表 查看引用來源

好想啜吓
師兄,十分同意

引用:
原帖由 hli9 於 2017-1-16 10:23 PM 發表 查看引用來源
咁都發現...唔知嫂嫂奶水正唔正呢..............
我問過阿嫂d奶水係咩味,佢話甜甜地

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2017-1-16 10:24 PM 發表 查看引用來源
禾又奶 :smile_47:
左奶定右奶先?

引用:
原帖由 0123billy 於 2017-1-17 12:02 AM 發表 查看引用來源
Thanks for sharing
不用謝

引用:
原帖由 小修理 於 2017-1-17 10:36 AM 發表 查看引用來源
我要奶:smile_o09:
要左奶定右奶?

各位巴打,2017年第一個post, 知道大家等左好耐post. 有d巴打好心急不停pm, 問我阿嫂生左未?有無新野update.

阿嫂係今個月頭已經生左仔。我地班兄弟等左好幾日,尋晚先有機會上屋企探佢。講真,我地成班兄弟走上去,都無諗過會見到咩特別野。話悶阿嫂而家有bb, 應該都無咁多心情招呼我地。

我地買左d生果上去,老友好熱情招呼我地。阿嫂就係睡房休息一陣。直至十幾分鐘後,阿嫂就抱埋bb,俾我地班叔叔睇下抱下。阿嫂精神尚算唔錯,見到我地黎探佢,佢都好開心。但係始終生完都有d累,所以阿嫂一直坐係sofa度休息。

初頭大家都好熱鬧,好開心見到bb,無咩點理會阿嫂。大家見攰,就會搵位坐低,包括我。雖然人多,我坐係阿嫂對面。阿嫂著左伴黑白橫間衫,起初我以爲係一件好普通衫黎姐,無咩理會。

但過左一陣,我有幾個兄弟坐我隔離,係度笑淫淫度笑。我估一定有古惑,跟住再望下阿嫂。終於連我見到阿嫂件衫有咩特別。大家睇下。

原來阿嫂件衫胸口果位有個空位,應該就係所謂餵奶衫,方便餵bb飲奶。佢件衫一移位就清楚見到裡面,仲要阿嫂真空無帶bra, 所以成粒lin頭露左出黎,難怪我班兄弟笑淫淫。

阿嫂動作郁得愈大,佢件衫中間個空位就愈黎愈闊。阿嫂好似唔知道走光,但我地就睇到好興奮。之後,我為左搵更靚角度,企左係阿嫂後面扮傾野。然後向下再望下阿嫂,近距離見到佢粒lin.

%5BIMG%5D%5B/IMG%5D

佢粒lin真係比生之前仲大粒左,紅左,連乳暈都大左,梗係佢個bb好大食,攪到阿嫂粒lin大到想跌出黎咁,真係想一啖咬落去。

唔知道阿嫂係咪谷奶谷得好勁,佢個胸生左仔後更加脹,望落去似有e cup. 點解我會咁樣講?因為我地傾野果時,阿嫂完全無理會自己件衫已經離曬位,佢仲好似好興奮咁周身郁。當然,我地班兄弟梗係唔放過咁精彩場面,一直望住阿嫂粒lin. 終於,阿嫂想轉身果陣,佢成個胸露曬出黎

%5BIMG%5D%5B/IMG%5D

當時,我地成班兄弟都呆左。估唔到佢件衫會闊到咁誇張。佢對e cup 奶谷得好勁,直頭想流奶出黎添。阿嫂仲好似咩都唔知咁,慢慢轉身行入房度。但我地班兄弟好肯定睇得清楚阿嫂個大胸,有兄弟頂唔住走去廁所自己解決啦。

大家又頂唔頂得順呢?阿嫂係咪好心俾粒lin我地睇呢?

硬哂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆