上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  33.9k

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-8 11:20 AM 發表 查看引用來源

而家我覺得就係,我坐邊,佢就坐邊。偶然一兩個眼神接觸就好。我好被動架。幾年前,有一次搭巴士同個女仔唱錢,先發現個女仔已經留意左我一段日子。

btw, 「食早餐呀」呢個提議好伏喎……「唔通食宵夜呀?」 XD
有啲男仔命中註定是俾女追啊!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-8 11:30 AM 發表 查看引用來源

返深圳有溫暖?嗯,係咩溫暖呢?
深圳有好多溫暖啊!嘻嘻!其實我只想講凍到“心震”啊!XD

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-8 11:20 AM 發表 查看引用來源

而家我覺得就係,我坐邊,佢就坐邊。偶然一兩個眼神接觸就好。我好被動架。幾年前,有一次搭巴士同個女仔唱錢,先發現個女仔已經留意左我一段日子。

btw, 「食早餐呀」呢個提議好伏喎……「唔通食宵夜呀?」 XD
嗱嗱嗱,呢D野我好冷靜.
請問唱錢果個女仔最後點先?佢留意左你好耐??呢單野有古惑喎,最後點先?

另,食早餐好伏下嘛?HAHA.......
認真既,呢D時候,梗係用目測睇佢儀容,手機,同打開話匣子啦~~~~

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-8 11:26 AM 發表 查看引用來源

師兄果然是老手啊!
仲有.....老樣,老身,老腳,HAHA........
你知啦,跑已經跑唔郁,唔死剩把口,食都無得食架啦~~~~

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-8 11:30 AM 發表 查看引用來源

我都係,我講就天下無敵,做就...哈哈哈!
不遺餘力!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-8 11:31 AM 發表 查看引用來源

有啲男仔命中註定是俾女追啊!
Sam兄一定成日俾女追,感懷身世!註定俾女追真係好困擾 XD

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-8 11:42 AM 發表 查看引用來源

請問唱錢果個女仔最後點先?佢留意左你好耐??呢單野有古惑喎,最後點先?

認真既,呢D時候,梗係用目測睇佢儀容,手機,同打開話匣子啦~~ ...
果次跳左上車先發覺八達通無錢,周圍問人唱,問到佢,佢攤大手板就係果程巴士錢係度,話俾我搭左車先。咁我日日咪袋住果程車錢,有一次見返佢咪坐佢隔離還返俾佢,然後識埋lor。

都有少少曖昧既,佢有上來我屋企坐左幾次,其實應該……但最後都無。我有佢blog也知佢心意。但無下文。因為佢係好女仔,而我也有女朋友,即現今老婆。

所以我情願每日甜一下就算。有d野未必人人玩得起。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-8 11:48 AM 發表 查看引用來源

仲有.....老樣,老身,老腳,HAHA........
你知啦,跑已經跑唔郁,唔死剩把口,食都無得食架啦~~~~
所以我都係講多過做,哈哈!

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-8 12:00 PM 發表 查看引用來源

Sam兄一定成日俾女追,感懷身世!註定俾女追真係好困擾 XD
其實我俾女Reject就最多,係引版都試唔少,所以現在情願在版上鳩吹都唔會pm人。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-8 11:42 AM 發表 查看引用來源

認真既,呢D時候,梗係用目測睇佢儀容,手機,同打開話匣子啦~~ ...
或者去附近的人Search一下,可能有意外收獲啊!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆