上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  33.9k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-8 10:21 AM 發表 查看引用來源
型爸吃早餐經歷好正啊!其實那0.1秒後,你不應逃避,應該keep住在那0.1秒回報一個有禮貌的笑容,那之後每日再相見,大家好自然會再相望微笑,情緣或許就由那微笑一刻後開始啊!
Sam師兄勁。我仲記得你教過要俾一個欣賞的眼神。

聽型爸師兄講,我減少左上半身運動,就增加下半身.squat方面我加數量,希望腳更有力.

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-8 09:23 AM 發表 查看引用來源
無聊事……又見九姑娘。

今日買早餐,佢排在我後面兩三個。我買完拎轉身一望,發現佢已經望住我。在四目交投的0.1秒,像是過了十萬伏特電流,把我既目光唔知向邊個方向彈開。驚喜害怕緊張像電流通過我既心臟,好似 ...
十萬伏特電流?嘩~~~勁喎!
小心企好啊!怪不得之型爸期待每一日落街買早餐啦,哈哈!依~~~令我諗返起陽光檸檬茶廣告添~~~

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-8 09:37 AM 發表 查看引用來源

試左先!唔好諗,我當初第一次跑前都好擔心,但唔好諗太多,跑得一次就係一次既得著,或者可以就搵埋朋友一齊做運動
我而家有幾個師奶仔朋友一齊每星期做運動,好開心架。上堂一齊捱,落堂一齊笑
我無咩朋友㗎!因為我都要返工,每朝七點半就要出門返工,到夜晚八點幾,九點先返到屋企,所以要跑步都真係幾難有時間。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-8 10:21 AM 發表 查看引用來源

型爸吃早餐經歷好正啊!其實那0.1秒後,你不應逃避,應該keep住在那0.1秒回報一個有禮貌的笑容,那之後每日再相見,大家好自然會再相望微笑,情緣或許就由那微笑一刻後開始啊!
好浪漫啊~~~~ :smile_o06:

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-8 09:23 AM 發表 查看引用來源
無聊事……又見九姑娘。

今日買早餐,佢排在我後面兩三個。我買完拎轉身一望,發現佢已經望住我。在四目交投的0.1秒,像是過了十萬伏特電流,把我既目光唔知向邊個方向彈開。驚喜害怕緊張像電流通過我既心臟,好似 ...
師兄應該望下佢衣著,估下佢邊度返工.
同時下次係街口等佢先入去排隊,妳跟尾,如果唔係外賣拎走,睇佢坐邊,你又坐邊嘛.
再可以問下佢:食早餐呀? ( 係架係架,我係茶樓撞到熟人,D人都係咁問架,黎飲茶呀?咁架~~~~ )

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-8 10:37 AM 發表 查看引用來源

我無咩朋友㗎!因為我都要返工,每朝七點半就要出門返工,到夜晚八點幾,九點先返到屋企,所以要跑步都真係幾難有時間。
加油!試下分少少時間,由急行開始試,再去跑

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-8 09:45 AM 發表 查看引用來源

嘻嘻,非常陽光檸檬茶感覺… “乜咁啱嘅!?” 哈哈。
是的 XD

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-3-8 10:14 AM 發表 查看引用來源

你見我無搭咀就知我無跑啦
有~最叻係。。。追巴士xdd
我都係 XD 試過追到目的地。

J師姐唔係車見車載嗎? 我係車長見到你追都慢低,下個站等埋你。

引用:

多謝指教。
情場路上,我還是個「小鮮肉」(忍住唔好嘔,唔該)。見到鍾意既女仔,仍然會面紅心跳,心如鹿撞的……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆