上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  33.9k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-7 04:50 PM 發表 查看引用來源

500km要retire一對鞋架啦
不過我仲未夠retire一對,目標6月前retire 而家對Asics,仲爭100左右就夠數
500KM就會唔要得架??點解架?即對鞋已好傷??

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-7 05:31 PM 發表 查看引用來源

500KM就會唔要得架??點解架?即對鞋已好傷??
我而家呢對,已經跑左起碼2000,仲未爛……

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-7 05:31 PM 發表 查看引用來源

買啦,其實個款岩心水就ok.
我覺得其他都係d花臣野。XD
HAHA,花臣野好緊要架,好似我今早見果位型男,佢背心黑超加短褲跑,老鼠仔超粗,呢D野吸晴用架嘛,HAHA,好緊要~~~~

https://www.youtube.com/watch?v=U_uFb9B1gys
我忽然想講,裡面既彭生當然係我最like啦,而張鈞寗我都幾鐘意架?HAHA,可能大家唔知佢係邊位呢.唔緊要,鐘意運動,就係吸引.

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-7 05:33 PM 發表 查看引用來源

我而家呢對,已經跑左起碼2000,仲未爛……
其實500係已經蝕架啦,app佢建議唔多個400添
而我見我家大爺,唔到400要退一對,但我覺得睇你每課幾長都有關係,佢課課都係長課,蝕得快好多
我哥教,最好兩對跑鞋,交叉咁著,跑完後等一對鞋塾啲膠慢慢漲返,唔洗壓死實個鞋塾

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-7 05:47 PM 發表 查看引用來源

其實500係已經蝕架啦,app佢建議唔多個400添
而我見我家大爺,唔到400要退一對,但我覺得睇你每課幾長都有關係,佢課課都係長課,蝕得快好多
我哥教,最好兩對跑鞋,交叉咁著,跑完後等一對鞋塾啲膠慢慢漲返,唔 ...
原來如此! 有籍口買鞋了!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-7 05:37 PM 發表 查看引用來源

HAHA,花臣野好緊要架,好似我今早見果位型男,佢背心黑超加短褲跑,老鼠仔超粗,呢D野吸晴用架嘛,HAHA,好緊要~~~~

https://www.youtube.com/watch?v=U_uFb9B1gys
我忽然想講,裡面既彭生當然係我最like啦,而張鈞寗 ...
係靚女,就吸引 XD

今日聽大家講跑步講得好開心,攪到我都想跑吓咁,哈哈

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-7 05:11 PM 發表 查看引用來源

你賞面係我榮幸至真。
同你食飯係我榮幸就真,我怕到時候你未食就已經飽晒,又或者食唔落咋!哈哈

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-7 07:29 PM 發表 查看引用來源
今日聽大家講跑步講得好開心,攪到我都想跑吓咁,哈哈
師姐,就去做下運動!

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-7 07:37 PM 發表 查看引用來源

同你食飯係我榮幸就真,我怕到時候你未食就已經飽晒,又或者食唔落咋!哈哈
掛住望你唔記得食飯?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆