上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  33.8k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-7 03:21 PM 發表 查看引用來源

減咗脂,個半途已經好成功!
最緊要減得健康,唔好俾自己太辛苦就ok了!太chur自己又辛苦,分分鐘有反效果tim...

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-7 03:24 PM 發表 查看引用來源

師兄身型very good, 我都在努力中,一齊努力.
加油加油,呀應該係減油減油。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-7 03:34 PM 發表 查看引用來源

最緊要減得健康,唔好俾自己太辛苦就ok了!太chur自己又辛苦,分分鐘有反效果tim...
我而家係盡量少出街食,自煮,做多啲運動。不過落磅就會慢,學你講,唔好chur唔好令自己辛苦咁樣減為目標。
應該開始要加長跑步既時間。LSD,偍開始春天,落雨又會麻煩了⋯

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-7 03:38 PM 發表 查看引用來源

我而家係盡量少出街食,自煮,做多啲運動。不過落磅就會慢,學你講,唔好chur唔好令自己辛苦咁樣減為目標。
應該開始要加長跑步既時間。LSD,偍開始春天,落雨又會麻煩了⋯
係呀,潮濕跑步好易病。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-7 03:41 PM 發表 查看引用來源
係呀,潮濕跑步好易病。
仲有心理陰影,好怕地濕去跑步
成日覺得會跣

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-7 03:42 PM 發表 查看引用來源

仲有心理陰影,好怕地濕去跑步
成日覺得會跣
應該唔會既。我跑過。怕跣買對軟底少少既鞋。不過應該分別唔大既。你果條路好好跑。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-7 03:33 PM 發表 查看引用來源
師兄夏天黎緊,一齊努力啦.
我已幻想緊......夏天去沙灘時超型,仲要學top gun打沙灘排球既Tom Cruise果幕咁..........但我係場邊食緊熱狗果個:smile_34::smile_34:
哈哈,唔講得笑。之前去探移咗民嘅Y,佢好fit,閒時仲有打沙灘排球。

我地一齊去水上樂園,妻子見到都話佢仲好fit… 我就全程著住T-shirt… 嗯。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-7 03:46 PM 發表 查看引用來源

應該唔會既。我跑過。怕跣買對軟底少少既鞋。不過應該分別唔大既。你果條路好好跑。
所以我話係心理陰影,我上次跑,咁岩條路就係濕濕咁,每落一次腳都有擔心會仆親
我果邊無乜紅綠燈,可以一口氣直跑,感覺好爽,都幾鍾意屋企果頭跑

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-7 02:16 PM 發表 查看引用來源
咁堅離地??即係點架??我唔識添...............:smile_13::smile_13:
如果瞓時太搖,會唔會唔穩架,我.....我意思我好反瞓架.........
哈,我仲瞭解中,好似係金屬支架,不過係兩張單人床,唔知一齊响床度瞓會唔會唔穩陣…

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-7 03:09 PM 發表 查看引用來源

多謝多謝,努力中,應該到夏天線條會再出少少。
預祝師兄提前達標

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆