上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  33.8k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-7 01:59 PM 發表 查看引用來源
由於本人遲到實在太嚴重,已經同班正常返工俊男返學小鮮肉錯開咗,無眼福
噢,實在可惜!

我計劃緊外地旅行。

今次有一兩晚可能唔book酒店,去book 露營場地。應該會有啲新鮮感,嘿嘿。

不過原來露營場地可以提供,營帳和床。冇睇錯,係離地嘅床。真係估佢唔到。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-7 01:51 PM 發表 查看引用來源

聼月起身做運動既女真係要俾like (自己讚自己),你跑多幾日就會發現啲人原來熟口熟面,有啲親切感。猶記得夏天果排永遠會還到個sports bra短褲女仔係到跑,快速的,身型超fit,似日日跑4Km再返工。我果頭早 ...
因為我屋企附近係消防局,平時班友打排球已經叫晒,今早跑步,仲見到個美國隊長身型既中國人跑,講真,佢堅型.
我就係度諗,嘩.....呢D身型身高真係無得輸.佢應該有5尺9咁上下.
我果頭其實都幾多人跑既,但就更多......大媽係度跳舞.我今早係度對時間時,係長椅坐左果一陣,當我再抬頭時,已發現成班大媽係我面前跳舞了,HAHA.....我想講,我果頭跑步,好似玩孖寶兄弟咁,又要跳又要避架~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-7 12:45 PM 發表 查看引用來源

師兄,跑幾多我唔知,但睇黎你想黎3劑最少我肯定,HAHA...........
同埋你要搞清楚你G唔G點做係邊好喎?
我年紀大,無可能三劑了。近來少上來,轉數慢咗,真係唔G可以點G囉!哈哈!

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-7 02:09 PM 發表 查看引用來源
我計劃緊外地旅行。

今次有一兩晚可能唔book酒店,去book 露營場地。應該會有啲新鮮感,嘿嘿。

不過原來露營場地可以提供,營帳和床。冇睇錯,係離地嘅床。真係估佢唔到。
咁堅離地??即係點架??我唔識添...............:smile_13::smile_13:
如果瞓時太搖,會唔會唔穩架,我.....我意思我好反瞓架.........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-7 12:30 PM 發表 查看引用來源

800,呢個距離真係唔長唔短,我都唔知應該點爆最理想.同埋呼吸方面我又好似仲未搵到個啱既位,真係唔G點一樣.
我其實第一次應該可以快D,因為我其實停左2次紅綠燈既.
第2次想一開始就爆佢點知仲搞到好快200米 ...
Ok喎! 其實我個速度在跑友之中算中等。無壓力的。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-7 02:13 PM 發表 查看引用來源

因為我屋企附近係消防局,平時班友打排球已經叫晒,今早跑步,仲見到個美國隊長身型既中國人跑,講真,佢堅型.
我就係度諗,嘩.....呢D身型身高真係無得輸.佢應該有5尺9咁上下.
我果頭其實都幾多人跑既,但就更多.... ...
咁正手!消防局附近,我果邊無乜特別野,有時都多人海濱散步,最鍾意人牆陣,有時要jit下啲人阻住晒

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-7 02:13 PM 發表 查看引用來源

我果頭其實都幾多人跑既,但就更多.... ...
5尺9,小弟都有5尺10 haha
小弟冒昧貼一貼減肥小小成果。但還未完成的,指教指教。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-7 02:57 PM 發表 查看引用來源

5尺9,小弟都有5尺10 haha
小弟冒昧貼一貼減肥小小成果。但還未完成的,指教指教。
支持!支持!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-7 03:05 PM 發表 查看引用來源

支持!支持!
多謝多謝,努力中,應該到夏天線條會再出少少。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆