上一頁下一頁
發新話題

尋晚老友屋企(2) 177群p 144揸奶119 101 84 78 70,62,56 54 53 45 40 37 32

收藏  |  訂閱
3.0k  578.4k

引用:
原帖由 野涼 於 2016-12-1 04:58 PM 發表 查看引用來源

咁樣係絕對番唔到屋企
師兄聰明,所以我揸車揸佢走,費事引誘班仔攪佢啦

引用:
原帖由 kkong1 於 2016-12-1 05:37 PM 發表 查看引用來源
夠曬過癮
點過癮先,師兄?

引用:
原帖由 DRASS 於 2016-12-1 06:48 PM 發表 查看引用來源

重要了解甚麼,打開最實際!哈哈
師兄講得啱,尋晚即刻同佢扑左幾round先夠喉

尋晚post左我條女去飲套衫幅相後,好多師兄pm我,問我條女跟住點,有無再多d相。 唔好意思,我無時間逐一回應,所以而家post番俾大家知。

話說,尋晚我條女去飲。係佢個friend結婚我唔識,加上佢地全女班去,所以我無跟住去。我條女放左工,就一早返左屋企換衫打扮下。大約七點幾,我仲係公司做野,佢就what's app 我,俾左張圖我,問我著成點。

咪係依幅相。我what's app 問「你著得咁少,心口露曬出黎,條事業線又咁鬼低,怕唔怕搶走主人家風頭架。」佢話「驚咩呀?我返到屋企成身好鬼熱,心口要涼一涼下。」我話「去到小心班仔望實你呀。我夜d渣車接你走啦」

等到十點幾,我揸車接條女走。條女去尖咀飲宴,好難搵車位,所以我係附近等佢。終於,佢聽到我call就好快落黎。但佢旁邊有幾條仔陪佢落黎,好明顯佢地想抄我條女牌,要電話聯絡。但我條女無理佢地,上左我車就叫我揸車走。

我地好快就番到屋企,我條女急不及待就換衫沖涼。佢真係好鬼索,雖然我同佢一齊已經一段時間,但每次見佢著得咁索都想立刻攪佢,從來都唔覺得悶。

佢除左套衫,露出果bra同靚under, 就係前幾日新買個款。

條女個波夠大當然好玩,但條under都好正。除左喱士粉色外,中間位置仲要幼帶通窿,好鬼誘人。

佢係我前面兩團pat pat珍不大不小行黎行去。我忍唔住拉住佢條底褲帶,彈左幾下,仲用雙手大力揸佢屁股。佢叫左幾聲,然後即刻拉低佢條底褲,我又除左條褲,將已經硬起左條鳩大大力從後插入條女閪度。我不停插,條女不停叫,插左半個鐘,無轉過姿勢,最後內射左就完事了。

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-12-1 20:12 發表 查看引用來源
尋晚post左我條女去飲套衫幅相後,好多師兄pm我,問我條女跟住點,有無再多d相。 唔好意思,我無時間逐一回應,所以而家post番俾大家知。

話說,尋晚我條女去飲。係佢個friend結婚我唔識,加上佢地全女班去,所以 ...
好方便,拉底條底褲就插得

引用:
原帖由 iedcf 於 1-12-2016 20:12 發表 查看引用來源

話說,尋晚我條女去飲。係佢個friend結婚我唔識,加上佢地全女班去,所以 ...
又內射,唔怕出事?

引用:
原帖由 lostergundam 於 2016-12-1 08:23 PM 發表 查看引用來源

好方便,拉底條底褲就插得
係呀,依條底褲好明顯設計係俾人屌
即除即插

引用:
原帖由 中涼寒 於 2016-12-1 08:49 PM 發表 查看引用來源

又內射,唔怕出事?
師兄,放心啦。
我同條女攪野通常計好時間,唔會咁易中招
而且條女有食過避孕藥,無事既

嘩!好正,一早睇到咁正的野。無心機做野

引用:
原帖由 joeyeung2004 於 2016-12-2 09:09 AM 發表 查看引用來源
嘩!好正,一早睇到咁正的野。無心機做野
師兄太誇張啦。我條女真係咁索?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆