上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  33.7k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-4 08:51 AM 發表 查看引用來源

Pm 了你。
我又要睇~~~

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-4 08:51 AM 發表 查看引用來源

咁妻子有優點,讚下好應該。哈哈。
師兄成日讚喎

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-4 09:17 AM 發表 查看引用來源
我又要睇~~~
也pm了你。

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-4 09:16 AM 發表 查看引用來源

BB陣味真係好香喔⋯不其然成日抱親都要索
係呀,bb身上果隻奶騷味真係好好聞。當年侄女仲細一齊同住時日日都要抱就係為咗聞陣味。當有一日陣味消失時個人好失落,仲記得我走去問我媽點解bb味會無左?!

引用:

咁妻子有優點,讚下好應該。哈哈。
數字兄優點就係能夠成日睇到妻子優點。點可以唔抵讚。

好多男人都好吝嗇對老婆既讚美,莫講話直線曲線,虛線都無條……

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-4 10:01 AM 發表 查看引用來源
係呀,bb身上果隻奶騷味真係好好聞。當年侄女仲細一齊同住時日日都要抱就係為咗聞陣味。當有一日陣味消失時個人好失落,仲記得我走去問我媽點解bb味會無左?!
係喎,係咪大大下就會消失呢?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-4 10:16 AM 發表 查看引用來源

係喎,係咪大大下就會消失呢?
會架,我媽話隨住bb轉食物,果種獨有既氣味會消失

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-4 10:02 AM 發表 查看引用來源

數字兄優點就係能夠成日睇到妻子優點。點可以唔抵讚。

好多男人都好吝嗇對老婆既讚美,莫講話直線曲線,虛線都無條……
HAHA,我聽講因為亞洲人比較內歛,唔善於表達.講真,我都係架,我做唔到外國果種一見就hug一hug,又或kiss面.
當然,如果對方係外國人,我得,我指既係中國人同中國人.
同樣,如果對方係鬼仔,我覺得有D地方大情大聖D都OK.如果大家同是中國人,又會好似太熱情.
至於異性,唔知係唔係我好少讚,如果我讚時,佢地既目光都會好surprise,咁樣,又令我更少讚,HAHA............

型爸師兄,有事請教,飲食方面你有無戒口架?你3餐係點既呢?
我想一邊跑一邊keep下,減4,5磅,3個月內.可行嗎?

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-4 09:16 AM 發表 查看引用來源

BB陣味真係好香喔⋯不其然成日抱親都要索
無錯,BB嘅香味,真係好香㗎,再加上啲BB可愛個樣,你都咪話唔正~~~

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-4 10:22 AM 發表 查看引用來源

會架,我媽話隨住bb轉食物,果種獨有既氣味會消失
乜原來係咁~~~~
又學多一樣嘢了。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆