上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  32.9k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-2-18 10:21 AM 發表 查看引用來源

爆邊個頭呢?是否口爆師兄個龜頭?
哈哈哈!
口......口爆.......
即呢下野呢.......其實小弟......想問.
師兄們會唔會被對方口爆完,即刻打返個咖輪呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-2-18 03:38 PM 發表 查看引用來源
口......口爆.......
即呢下野呢.......其實小弟......想問.
師兄們會唔會被對方口爆完,即刻打返個咖輪呢?
口爆呢家嘢冇試過... 哈哈,我諗唔會抗拒咖輪掛...

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-18 12:58 AM 發表 查看引用來源

多謝 Vannesa 支持。

細個冇錢爆房,加上唔識死,所以那時在室外多過室內。哈哈。
都要另一半配合先成事,你兩個後生時都好大膽

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-2-18 05:02 PM 發表 查看引用來源
都要另一半配合先成事,你兩個後生時都好大膽
後生時都係唔識死...嘻嘻。

最近換咗條Garmin 運動手帶。

今日帶著抹地,發覺抹地時的心跳率和平時運動差不多。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-18 05:12 PM 發表 查看引用來源

呢隻好用,我送左俾我哥,佢游水都用緊。又耐用,一流。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-18 05:12 PM 發表 查看引用來源

Vivosmart?
我都係用Garmin
試過有次係公司衝去洗手間,心跳係突然間爆上去。好有趣

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-2-18 10:29 PM 發表 查看引用來源
Vivosmart?
我都係用Garmin
試過有次係公司衝去洗手間,心跳係突然間爆上去。好有趣
Vivosmart HR, 舊款冇GPS,特價清貨時買。

做運動時有高低心跳率提示,我覺得呢個功能好用。今日抹完地睇心跳率,原來都有運動效果。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-18 10:47 PM 發表 查看引用來源

Vivosmart HR, 舊款冇GPS,特價清貨時買。

做運動時有高低心跳率提示,我覺得呢個功能好用。今日抹完地睇心跳率,原來都有運動效果。
我懶帶多條帶,直接買光學心跳表
但持續性夠唔夠?抹地幾耐?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-2-18 10:55 PM 發表 查看引用來源
我懶帶多條帶,直接買光學心跳表
但持續性夠唔夠?抹地幾耐?
吸麈一個鐘,抹地半個鐘...

我將這個發現說給妻子聽,她說我應該天天抹地。哈哈。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆