上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  33.4k

引用:
原帖由 型爸 於 2017-2-28 04:08 PM 發表 查看引用來源

咁你有充足時間,減重同練腳。多跑interval,即衝100米,jog 100米循環。進階少少就衝200 jog 100循環,跟住衝400抖1分鐘循環。

得閒做下squat, squat thrust, burpee, 或者揹住你個女or老婆做squat。或者同老婆 ...
型爸,你教呢幾招,我相信唔洗似Dragon要參選疏運會嘅其他師兄,都一定有興趣做。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-1 12:12 AM 發表 查看引用來源

跑完3000,如果係我,可能要去參加另一項活動,就係人工呼呼,點解?因為跟完之後,應該已經暈倒,不醒人事,所以將要進入另一活動囉!唔該,俾個靚仔我得唔得呀~~
我都想要靚仔
哈哈

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-1 12:12 AM 發表 查看引用來源
跑完3000,如果係我,可能要去參加另一項活動,就係人工呼呼,點解?因為跟完之後,應該已經暈倒,不醒人事,所以將要進入另一活動囉!唔該,俾個靚仔我得唔得呀~~
哈哈,咁要個靚仔救護員全程陪跑至得喎… 哈哈。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-3-1 03:32 AM 發表 查看引用來源
我都想要靚仔
哈哈
你又要?咁靚仔救護員咪好忙?哈哈。

引用:

哈哈⋯咁應該排晒長龍
我諗我一起跑就暈⋯要即刻幫我做人工呼吸同心外壓⋯hahaha

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-2-28 03:49 PM 發表 查看引用來源
SAM師兄,3000米唔講笑,勁喎.
其實陸運會係好玩架,而且呢,運動叻既男仔,特別吸引女仔架,HAHA.......

講開我既跑步,其實我而家自己都有跑,但從來無check速度同距離,而且我又過上山,根本唔知自己成績係點.
HAHA... ...
勁乜鬼,最後要徒步完成啊!

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-1 09:38 AM 發表 查看引用來源
哈哈⋯咁應該排晒長龍
我諗我一起跑就暈⋯要即刻幫我做人工呼吸同心外壓⋯hahaha
咁師妹排第一... 哈哈。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-2-28 04:02 PM 發表 查看引用來源

又高大,身型又好,仲要識著衫添!
其實計樣佢唔算靚仔,不過我寫字樓個反差實在太大了
其實男人不一定要靚,夠型已好吸引女士啊!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-1 09:57 AM 發表 查看引用來源
勁乜鬼,最後要徒步完成啊!
我在陸運會多數參加一百米,初賽出局。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-1 12:08 AM 發表 查看引用來源

我估佢無偷食呱!晚晚做到十一點幾先返,見佢攰到死狗咁!哎呀~~莫非個死佬真係大戰完返嚟?哈哈
應該會係咁了!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆