上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  33.2k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-2-28 04:03 PM 發表 查看引用來源

等等,宋仲基係太陽果套嗎?請問佢邊幕吸引先?
而福士......邊位黎架?
係呀⋯太陽個套⋯其實因爲角色討好而令佢走紅⋯C9最鍾意d現實唔會發生既野⋯好似入油個一幕⋯我覺得唔錯

引用:
原帖由 doubling 於 2017-2-28 04:08 PM 發表 查看引用來源

高大身型好夠殺死⋯仲要識著衫
我朋友講過過靚仔既走晒去做sales對客⋯留返d唔好既係office變左動物園⋯
佢襯衫好好睇,又潮,有啲咁既同事係公司行來行去都好賞心悅目既事

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-2-28 04:03 PM 發表 查看引用來源

等等,宋仲基係太陽果套嗎?請問佢邊幕吸引先?
而福士......邊位黎架?
福士蒼汰係日本依家後生個一批男演員⋯佢迷到唔少OL C9㗎

壁咚係出自佢㗎

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-2-28 04:11 PM 發表 查看引用來源

佢襯衫好好睇,又潮,有啲咁既同事係公司行來行去都好賞心悅目既事
梗係⋯返工既其中一個動力tim

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-2-28 04:03 PM 發表 查看引用來源

嘩跑到咁遠?單向咁跑?
今日天氣真係好好,我今朝都有跑
單程。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-2-28 04:14 PM 發表 查看引用來源

單程。
勁呀,跑山路,上落斜辛苦
對於我呢啲平路人跑上斜真係好辛苦!

引用:
原帖由 型爸 於 2017-2-28 04:08 PM 發表 查看引用來源
咁你有充足時間,減重同練腳。多跑interval,即衝100米,jog 100米循環。進階少少就衝200 jog 100循環,跟住衝400抖1分鐘循環。

得閒做下squat, squat thrust, burpee, 或者揹住你個女or老婆做squat。或者同老婆 ...
Dragon 師兄加油!

噫,我昨天做咗70squat加18burpee,少攰。原來掛鼓有用嘅? 不過掛鼓squat好似唔啱beat... 哈。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-28 04:18 PM 發表 查看引用來源

噫,我昨天做咗70squat加18burpee,少攰。原來掛鼓有用嘅? 不過掛鼓squat好似唔啱beat... 哈。
Good!!

掛鼓純粹講笑,要小心腰骨呀 XD

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-28 04:18 PM 發表 查看引用來源

18burpee最辛苦

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-2-28 04:16 PM 發表 查看引用來源

勁呀,跑山路,上落斜辛苦
對於我呢啲平路人跑上斜真係好辛苦!
其實跑斜路幾好的。但我唔鍾意落斜。好怕傷膝。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆