上一頁下一頁
發新話題

尋晚老友屋企(2) 177群p 144揸奶119 101 84 78 70,62,56 54 53 45 40 37 32

收藏  |  訂閱
3.0k  577.8k

這些經歷 不是屬於我的

引用:
原帖由 歐偉倫7 於 2016-10-28 08:05 AM 發表 查看引用來源

梗係起雙飛啦
呢位師兄識玩wor. 有經驗?

引用:
原帖由 yin小朋友 於 2016-10-28 10:19 AM 發表 查看引用來源
這些經歷 不是屬於我的
師兄可能未遇到姐

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-10-28 12:38 PM 發表 查看引用來源

師兄可能未遇到姐
邊有你禁好幸sp難求呀

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-10-27 09:41 PM 發表 查看引用來源

同意呀。
瘦底大波係佢家族遺傳,佢家姐同阿妹都好鬼索。
咁要砌埋佢家姐阿妹先夠爽喎

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-10-22 04:39 PM 發表 查看引用來源
睡裙露底

既然咁多ching話想要阿嫂d靚相,咁講番其中一單前幾個月發生既事。

果晚,我地一班兄弟係波場度打波,都有五、六個人去左。果時仲係夏天,大家都打到流曬汗,打到差唔多成十點幾先走。本來打完波就走 ...
一定好難忙

Sorry, 咁多位師兄。依排工作好鬼忙,無咩時間update我同阿嫂或者女友事。但今日依單一定要即時同大家講。

尋晚做野做到好夜,差唔多凌晨先返到屋企。我條女已經一早訓左。我太眼訓,近排都無咩心情攪佢,所以我都好快走去訓。

今朝,有人㩒鐘,我仲好眼訓無去開門。我叫條女開,我朦朦朧朧間見到條女起身,之後走去開門。我隱約間聽到有兩個男人聲音,話黎整廁所。我記得女友講過我地廁所成日漏水,話想叫師傅整好耐。今朝,終於有人黎整,但我眼訓無出去。我條女叫左兩個師傅入廁所後 佢就返入到睡房度叫我起身,幫手睇下。

但我話我好鬼眼訓,叫佢招呼住先。我隱約間見到條女換番套衫,帶番個bra同著左件紫色連身裙(當時佢套睡衣係真空)。同埋我發覺佢條裙好似好短,差d連pat pat 到見到。我見到依個景象,突然間醒醒神,見到女友條美腿好靚,摸下佢。但佢無理我,就走出去廁所果邊。

%5BIMG%5D%5B/IMG%5D

過左無耐,我見有外人黎左,都係走出去望下廁所整成點。當我走去廁所時,我見到有個師傅蹲係度用緊d工具整緊個馬桶,女友就背住我。我就見住佢背面,而佢旁邊就有另一個師傅好似助手,幫下手攞工具。

但我未行到去廁所時,已經見到女友條裙真係好短。再行近睇,發現女友好唔小心,竟然露出條底褲黎。佢仲好似好大動作,條裙不斷升高。佢仲身體不停郁來郁去。好明顯,佢連底褲露左出黎,桃紅色,好sharp,好鬼誘惑。

我唔知依個露底情況發生左耐,我雖然淨係見到佢地個背面,但男人直覺,我feel女友旁邊的師傅好似都有d唔自然,佢有時會同我條女好似好 close咁。講真,廁所有幾大呀,點可以容納三個人嫁。

我企起身一陣,再觀望佢地做緊d咩。我條女動作愈黎愈大,佢好似好留心前面師傅究竟點做,又會問人地意見。但後面果個師傅完全無出個聲,分明目及緊我條女。最後,我條女唔知係咪企得太累,佢個人都蹲低左。依個時候,大家睇到嗎,佢成條底褲真係露曬出黎。雖然我有段距離,但我好清楚見到佢條底褲係透明lace果種。成個pat pat 露出黎。

我睇到,即係身旁師傅實睇到。我feel個師傅同我女友真係愈黎愈close. 佢行近我女友旁邊,我睇得唔係好清楚,只係見到我條女條底褲露得好多。之後,個師傅直頭將廁所門關閉左,我完全唔知道裡面發生咩樣。

大約十幾分鐘左右,佢地三個人離開廁所出番黎。而我就返去睡房休息。最「引人入性」情況出現啦。當我女友除左件紫色連身裙時,我發現到佢pat pat底褲,有d漬係度。我覺得好奇怪,點解會咁呢?

我只係諗到兩個原因
一係佢頭先幫手整廁所時候,條底褲唔小心點到d廁所水,所以污糟左。
如果唔係依個原因,就係師傅係佢背後「打飛機」.........

大家點睇呢?

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-10-29 04:55 PM 發表 查看引用來源
Sorry, 咁多位師兄。依排工作好鬼忙,無咩時間update我同阿嫂或者女友事。但今日依單一定要即時同大家講。

尋晚做野做到好夜,差唔多凌晨先返到屋企。我條女已經一早訓左。我太眼訓,近排都無咩心情攪佢,所以我都 ...
可以形容師傅外型、年紀

用對手揸下個Pat,乜跡都自啦

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-10-29 04:55 PM 發表 查看引用來源

尋晚做野做到好夜,差唔多凌晨先返到屋企。我條女已經一早訓左。我太眼訓,近排都無咩心情攪佢,所以我都 ...
應該係打飛機

搞到我想打佢PAT PAT,拉開佢條底,插爆佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆