上一頁下一頁
發新話題

不如小Joy都學人徵下友先~~~

收藏  |  訂閱
459  8.1k

引用:
原帖由 0-0Joy 於 2020-1-30 00:49 發表 查看引用來源
又唔係日日想,幾日啦!
都差唔多日日架喇你XD

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-1-30 00:52 發表 查看引用來源
我覺得正囉,但個個睇法唔同,都係食藥呀
形容下佢嚟聽下
佢有冇男友老公? 我對SP關係好好奇

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-1-30 00:55 發表 查看引用來源

都差唔多日日架喇你XD
唔會日日,話日日想要果d一定係呃你,或有病,或男扮女

引用:
原帖由 0-0Joy 於 2020-1-30 00:55 發表 查看引用來源
形容下佢嚟聽下
佢有冇男友老公? 我對SP關係好好奇
樣要睇相喎,好難形容,我有個post係引版講6年前既第一次,佢有男朋友架

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-1-30 00:58 發表 查看引用來源
樣要睇相喎,好難形容,我有個post係引版講6年前既第一次,佢有男朋友架
咁身形呢?
我係uwant移民,未熟呢度
如果佢有男朋友,咁咪成日比兩個男人中出,會唔會你中出完,晏d又比男友中出,同時有兩個男人精液殘留身體嫁?

引用:
原帖由 0-0Joy 於 2020-1-30 01:04 發表 查看引用來源
咁身形呢?
我係uwant移民,未熟呢度
如果佢有男朋友,咁咪成日比兩個男人中出,會唔會你中出完,晏d又比男友中出,同時有兩個男人精液殘留身體嫁?
身形係有肉感微胖,呢度玩下玩下就熟,我係香討果邊過黎,佢同佢男人好少搞,亦會帶套,得我中出佢,填滿佢

引用:
原帖由 0-0Joy 於 2020-1-30 00:56 發表 查看引用來源
唔會日日,話日日想要果d一定係呃你,或有病,或男扮女
除非由一開始識, 之後調教出黎XD

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-1-30 01:06 發表 查看引用來源
身形係有肉感微胖,呢度玩下玩下就熟,我係香討果邊過黎,佢同佢男人好少搞,亦會帶套,得我中出佢,填滿佢
食藥反而叫男友戴套?
我真係次次都中出,有時唔舒服食其它中藥西藥,冇食一兩日避孕藥,我寧願唔做都唔想戴套做,等到m到開始食下一個cycle,夠藥效先叫男友再做....

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-1-30 01:07 發表 查看引用來源

除非由一開始識, 之後調教出黎XD
調教呢d字眼我覺得好無聊

引用:
原帖由 0-0Joy 於 2020-1-30 01:17 發表 查看引用來源
食藥反而叫男友戴套?
我真係次次都中出,有時唔舒服食其它中藥西藥,冇食一兩日避孕藥,我寧願唔做都唔想戴套做,等到m到開始食下一個cycle,夠藥效先叫男友再做.... ...
佢男朋友唔知佢有食藥,都唔知有我存在。梗係無用套舒服好多啦,唔舒服既搞黎做咩,不如唔好搞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆