上一頁下一頁
發新話題

小分享。。。一路寫一路濕 #1, #32, #42, #48

收藏  |  訂閱
47  10.6k

引用:
原帖由 ilovesexsex 於 2017-3-21 10:44 PM 發表 查看引用來源

係㗎!正
keyboard濕哂

你地都唔知係唔係真係咁易硬哂!
蝦人㗎!
利申,小妹baby fat ...短短頭髮...唔係lady type!

繼續分享先。。。。。。

入到水,人夫當然攬到我實一實,隻水就無停過咁去按摩我對波波同捽我粒Lin...仲不斷錫我條頸,喺我耳仔邊吹氣,攪到我個人軟哂!之後佢將我轉身望住佢坐,又用力啜我粒lin,我當然開始呻吟,叫得好爽!我隻亦開始套佢條JJ,唔俾佢停!

之後佢抱起我坐係浴缸旁,將佢個頭實入兩腿之間,條脷不斷舔妹妹,仲好似電鑽咁鑽入去,我當然越叫越大聲,對腳當然夾實佢個頭,佢仲要捽我豆豆,佢一路舔一路話多水,我就呻吟呻到傻左,佢忍唔住沖上水上套,叫我抬高pat pat,佢條硬到不行嘅JJ對住妹妹就一插到底,我大叫左出黎,嚇親佢,因為有d痛,佢馬上say sorry...放慢動作,慢慢抽插,見我開始呻吟得好舒服就越插越快,我就越叫越大聲,嗯。。。嗯。。。嗯。。。唔好停呀!插得好入呀,頂到盡啦!救命丫!推到我差d暈。。。但d水聲同啪啪聲真係好正!

之後佢見我腳有d軟就抱我上床,繼續推車,但今次隻手不斷揸我對波,好爽!插多一陣佢差唔多要射,佢就將我對手拉後,每一下都出盡力,插到底,我叫到勁大聲,都唔知高潮左幾多次了!
不斷插,不斷叫,佢越來越加速,一聲大呻吟就射哂入套,我就攰到暈!

佢將我反轉,再啜我妹妹,佢話要幫我清潔,舔哂d水。

仲有一次先完。。。。
想繼續睇嗎?

梗係想睇啦
Ps pm咗你條問題,收到嗎?

真系好似其他師兄咁講~~一晚五鑊?

引用:
原帖由 ilovesexsex 於 2017-3-22 08:58 PM 發表 查看引用來源
蝦人㗎!
利申,小妹baby fat ...短短頭髮...唔係lady type!

繼續分享先。。。。。。

入到水,人夫當然攬到我實一實,隻水就無停過咁去按摩我對波波同捽我粒Lin...仲不斷錫 ...
緊係想睇啦淫底妹! 快寫。。

引用:
原帖由 ilovesexsex 於 2017-3-22 20:58 發表 查看引用來源
蝦人㗎!

繼續分享先。。。。。。

入到水,人夫當然攬到我實一實,隻水就無停過咁去按摩我對波波同捽我粒Lin...仲不斷錫 ...
我又想錫妳妹妹等佢出晒水然後飲左佢...

Baby fat先正架嗎!

引用:
原帖由 ilovesexsex 於 2017-3-22 08:58 PM 發表 查看引用來源
蝦人㗎!

繼續分享先。。。。。。

好正係街睇到好硬...

硬喇。。。下文呢

引用:
蝦人㗎!

繼續分享先。。。。。。

太精神呀,唉。小弟連BOOK房都味試過,真失敗,真係要向C姐學習學習。😣🖒🖒🖒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆