上一頁下一頁
發新話題

尋晚老友屋企(2) 177群p 144揸奶119 101 84 78 70,62,56 54 53 45 40 37 32

收藏  |  訂閱
3.0k  577.7k

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-10-23 06:03 PM 發表 查看引用來源

Ching 條女都咁索?可以交換?
師兄我都想,我女友好保守,現在調教中

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-10-23 17:44 發表 查看引用來源

其實我條女都好玩得
著衫又隨意
出街一定著低胸衫
露事業線果種

%5BIMG%5D%5B/IMG%5D
本身已好好身材,谷一谷胸更加不得了!

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2016-10-23 06:17 PM 發表 查看引用來源

師兄我都想,我女友好保守,現在調教中
Ching 努力啦。慢慢調教佢,叫佢買d靚d bra bra,
件衫低胸d 無所謂。件衫薄d, 透d 都話好睇
同佢講話佢會靚d. 你話你鐘意佢咁著,唔怕人地睇蝕。
咪得囉。

引用:
原帖由 lostergundam 於 2016-10-23 06:17 PM 發表 查看引用來源

本身已好好身材,谷一谷胸更加不得了!
似乎大家鐘意女友多過阿嫂wor
哈哈!

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-10-23 06:43 PM 發表 查看引用來源

Ching 努力啦。慢慢調教佢,叫佢買d靚d bra bra,
件衫低胸d 無所謂。件衫薄d, 透d 都話好睇
同佢講話佢會靚d. 你話你鐘意佢咁著,唔怕人地睇蝕。
咪得囉。
師兄我已努力中,佢出街都好保守,不會低胸,外遊就好D,起碼可三點式,下月尾同女友去日本浸溫泉,我book左混浴溫泉,等佢習慣下

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2016-10-23 06:54 PM 發表 查看引用來源

師兄我已努力中,佢出街都好保守,不會低胸,外遊就好D,起碼可三點式,下月尾同女友去日本浸溫泉,我book左混浴溫泉,等佢習慣下
混浴溫泉?洗唔洗著泳衣浸架?
如果要,不如你上網訂套性感d bikini, 加t back 款。
到時叫佢著,同埋收埋佢本身個套。
等佢無奈接受著住性感d,重過癮。

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-10-23 07:09 PM 發表 查看引用來源

混浴溫泉?洗唔洗著泳衣浸架?
如果要,不如你上網訂套性感d bikini, 加t back 款。
到時叫佢著,同埋收埋佢本身個套。
等佢無奈接受著住性感d,重過癮。
日本溫泉要全裸浸

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2016-10-23 19:34 發表 查看引用來源

日本溫泉要全裸浸
日本全裸好正,可惜我當年去係男女分開

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2016-10-23 07:34 PM 發表 查看引用來源

日本溫泉要全裸浸
咁你諗住點樣令你女友就範?全裸唔係個個都肯

引用:
原帖由 lostergundam 於 2016-10-23 07:51 PM 發表 查看引用來源

日本全裸好正,可惜我當年去係男女分開
其實依家好似少左混浴,一係私家房,一係要著泳衣
師兄介紹黎邊間咁正先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆