上一頁下一頁
發新話題

尋晚老友屋企(2) 177群p 144揸奶119 101 84 78 70,62,56 54 53 45 40 37 32

收藏  |  訂閱
3.0k  577.6k

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2016-10-23 01:29 AM 發表 查看引用來源

師兄,好簡單男人出完要時間回氣,女的只是抖大氣,最重要係女人好小氣,1皇2后男要好有精力,照師兄上次所講你女友已經醉了,實際上可叫1皇2后,其實你只是得自己及嫂嫂知,兩皇一后就唔同,可以一個狗仔屌西, ...
師兄,好有經驗wor.
可唔可以講多d細節,等小弟學下野。

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-10-23 01:41 AM 發表 查看引用來源

師兄,好有經驗wor.
可唔可以講多d細節,等小弟學下野。
師兄通常2女1男,換套都換到你冇引,女方會比較介意男的屌邊個先,邊個屌耐D,好易吃醋,在現場通常是扮大方,什麼都冇所謂?之後就大煲了,秋後算帳,間中抽返出來講,我兩個朋友都是試完一次2女1男後,朋友A女朋友走了,紅顏也沒朋友做,朋友B仲大煲搞到差D上差館,俾未婚妻告佢強姦俾朋友,現在AB都話不會玩2女1男,吃力不討好(除出去叫鳮外)

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2016-10-23 02:21 AM 發表 查看引用來源

師兄通常2女1男,換套都換到你冇引,女方會比較介意男的屌邊個先,邊個屌耐D,好易吃醋,在現場通常是扮大方,什麼都冇所謂?之後就大煲了,秋後算帳,間中抽返出來講,我兩個朋友都是試完一次2女1男後,朋友A女朋 ...
Ching 你既分享好真實。同意女人既妒忌心好重,
所以我係女友面前,同阿嫂唔會過份親密。
我同阿嫂之前發生所有野,都係背住女友做。
最精彩都係之前泰國四人遊,大家玩得盡興,先至無顧慮太多。
我會留意留意。

引用:
原帖由 pc6983 於 2016-10-22 11:43 PM 發表 查看引用來源

梗係掂啦,睇到我都硬晒,有衝動去搞阿嫂一個措手不及
Ching 無女咩?單身?

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-10-23 10:24 AM 發表 查看引用來源

Ching 你既分享好真實。同意女人既妒忌心好重,
所以我係女友面前,同阿嫂唔會過份親密。
我同阿嫂之前發生所有野,都係背住女友做。
最精彩都係之前泰國四人遊,大家玩得盡興,先至無顧慮太多。
我會留意留 ...
師兄唔好客氣,你朋友知道你女友離開你原因嗎?

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2016-10-23 10:37 AM 發表 查看引用來源

師兄唔好客氣,你朋友知道你女友離開你原因嗎?
Ching 唔明你問咩?
我同女友無分開,仲一齊緊

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-10-23 10:50 AM 發表 查看引用來源

Ching 唔明你問咩?
我同女友無分開,仲一齊緊
師兄之前睇你post話去完泰國你女友同你fd搞完過不到自己心理關口同你分手

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2016-10-23 11:05 AM 發表 查看引用來源

師兄之前睇你post話去完泰國你女友同你fd搞完過不到自己心理關口同你分手
Chinf記性好
果件事之後我同條女關係斷斷續續,最近又一齊番。
大家都發覺唔捨得對方。

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-10-23 11:20 AM 發表 查看引用來源

Chinf記性好
果件事之後我同條女關係斷斷續續,最近又一齊番。
大家都發覺唔捨得對方。
梗係我係你粉絲黎,恭喜恭喜,咁就要多D Post 你女友啦,唔好大細超成日post 嫂嫂

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2016-10-23 11:45 AM 發表 查看引用來源

梗係我係你粉絲黎,恭喜恭喜,咁就要多D Post 你女友啦,唔好大細超成日post 嫂嫂
阿嫂同女友,師兄覺得邊個正d呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆