上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  33.2k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-2-27 03:20 PM 發表 查看引用來源

即是無錢都要窮風流?
HAHA,有錢既,大劉咁,要女人同佢生,佢係都唔娶,無人敢係佢面前講既佢不是.
無錢既,好似早前有個哥仔鍚條女,被人拍到,TBB安排佢講對唔住,跟手人都唔見埋.
有錢無錢,可以好大分別架真係~~~~

而無錢而咸濕,條友真係好恨咸濕呢可能,HAHA...........
窮風流,其實都幾慘架,係咪呢?窮都仲要喎~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-2-27 04:59 PM 發表 查看引用來源

HAHA,有錢既,大劉咁,要女人同佢生,佢係都唔娶,無人敢係佢面前講既佢不是.
無錢既,好似早前有個哥仔鍚條女,被人拍到,TBB安排佢講對唔住,跟手人都唔見埋.
有錢無錢,可以好大分別架真係~~~~

而無錢而咸濕,條友 ...
照咁諗,男人要窮風流,係咪要搵個有錢女人來做對手呢?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-27 10:13 AM 發表 查看引用來源

我屋企都幾凍。和妻子好似蛋捲咁睇電視,都好正。
我嗰頭就唔算凍,所以我唔洗包到實一實,但老公就大傷風,哈哈

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-2-27 10:14 AM 發表 查看引用來源

早前有朋友Share過俾我,現在有啲地方,環境優美,供給情侶們自帶食物飲料入房溫馨一番,扑唔扑得嘢我就知了!
居然有啲咁嘅地方,相信好多人聽到都好想知喺邊?嗱~嗱~~嗱,我指其他人,唔係我啊!不過你都可以話埋俾我知㗎~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-2-27 10:38 AM 發表 查看引用來源
大家早晨~~~~
呢幾日凍得好爽,唔知大家有無出外走走呢?

我大女自從上左小學後,多左好多活動,最近一樣係牙齒檢查,而另一樣呢?就係陸運會.講真,牙齒檢查,我聽到都怕,事關小弟非常之怕的.
至於陸運會,我女兒問我參 ...
小一就已經要跑400或1000?
嘩!真係不得了,你叫我跑一千的話,真係要了我的命~~~~

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-27 06:30 PM 發表 查看引用來源

大部份有錢既女人都⋯師兄受唔受到先?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-2-27 12:25 PM 發表 查看引用來源

水運會家長參賽?咁嚴重!
唔係咁激呱!要家長去比賽,咁dragon師兄,睇嚟你嘅瘦身計劃要加快進行先得了。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-2-27 06:58 PM 發表 查看引用來源

小一就已經要跑400或1000?
嘩!真係不得了,你叫我跑一千的話,真係要了我的命~~~~
我唔介意去跑,如果唔計速度我同行十公里都得架
對小一黎講,一個運動場400米應該會好大好多好似跑極都唔完咁

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-27 06:30 PM 發表 查看引用來源

Soft rice king?

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-2-27 03:21 PM 發表 查看引用來源

我連爆房錢都無,你話呢?
我唔信!!
等我約下你先xdd

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆