上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  33.2k

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-2-27 01:35 PM 發表 查看引用來源
咁咪好多野睇!?hahaha
噫,我都即時諗到呢樣… 三點式…哈哈。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-27 02:51 PM 發表 查看引用來源

哈哈,是,對要keep 住身型體能的要求高了!
除左keep住身型,仲有就係仔女同佢地既同學面前唔可以失威⋯親子接力我見到個個阿爸都豁左條命出去⋯哈哈

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-2-27 12:36 PM 發表 查看引用來源
其實都無咩問題啊!我有啲朋友婚前都無咩出去玩,到結婚後做人老豆,收入又增加,之後就經常出去鬼混啊!嘻嘻!
其實唔止男人。現代社會男女都會出來滾…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-27 02:54 PM 發表 查看引用來源

其實唔止男人。現代社會男女都會出來滾…
依家咁方便滾

幾年前,我哥同佢小朋友參加,拎左冠軍.講緊水運會.
而家我小朋友都上左同一間學校,我發現D家長就已經留意水陸運會幾時開始.
有次親子動植物公園探索,我係帶隊家長,個小朋友想我讚佢,佢講而家學緊游水,我好輕鬆問佢識咩,佢講佢講緊第5種.我問:第5種?
佢答係,佢已經學識4種泳式,而家學緊第5種.而其他小隊員想我讚,都紛紛講自己識咩泳式,早前比賽拎左咩.而我........暗自流汗中............小.....小一喳.....

我女兒呢?佢其實無好認真跑步果D,佢係學琴,跳舞,叫佢跑,我估我係保特個表弟痾突都應該唔會贏出拎獎牌,HAHA......
上次家長日我有偷昅,多唔多爸爸大肚腩架,HAHA~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-2-27 12:46 PM 發表 查看引用來源

師兄,HAHA.....家陣講做運動喎,
而你講果隻,好多男人收入增唔增加,都想出去玩架.HAHA
即是無錢都要窮風流?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-2-27 01:34 PM 發表 查看引用來源

咁sam兄你有無去鬼混先??嘻嘻~~
我連爆房錢都無,你話呢?

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-2-27 03:21 PM 發表 查看引用來源

我連爆房錢都無,你話呢?
咁可以野外喎⋯

引用:
原帖由 doubling 於 2017-2-27 03:31 PM 發表 查看引用來源

咁可以野外喎⋯
可以作客架嘛⋯⋯

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-2-27 03:36 PM 發表 查看引用來源

可以作客架嘛⋯⋯
係囉! 邊駛一定要錢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆