上一頁下一頁
發新話題

尋晚老友屋企(2) 177群p 144揸奶119 101 84 78 70,62,56 54 53 45 40 37 32

收藏  |  訂閱
3.0k  577.6k

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-10-22 02:23 PM 發表 查看引用來源

你指我同bb?定我同ching你.....
最好同我,睇下邊個啜得快

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-10-22 02:14 PM 發表 查看引用來源

噴奶畫面其實都幾淫蕩,可以一試
唔係幾,係好撚淫蕩
兩條佬一齊飲仲淫

睡裙露底

既然咁多ching話想要阿嫂d靚相,咁講番其中一單前幾個月發生既事。

果晚,我地一班兄弟係波場度打波,都有五、六個人去左。果時仲係夏天,大家都打到流曬汗,打到差唔多成十點幾先走。本來打完波就走,點知有人提議話一齊去飲酒。大家咁高興咪諗住去飲,點知我老友話佢屋企係附近,最近入左幾箱啤酒。叫我地不如上去度飲,我地有人話「咁夜,會唔會唔方便,阻住阿嫂休息」。我女友竟然話「佢聽日唔洗返工,唔使怕啦,上黎飲啦。」

結果,我地幾條麻甩佬周身大汗走上去。其實,大家都好鬼熱,想快d飲杯野,消暑下。當我地去到老友屋企門前,老友話唔記得帶鑰匙,於是㩒鐘叫阿嫂開門。但㩒左一陣,無人應門。大家以為阿嫂訓著,於是有人話走,費事阻阿嫂休息。但突然有人開門,當然係阿嫂啦。佢見到我地成班人突然黎到,都好驚訝。我老友話「快d開門啦。我地熱到想死啦」

於是,阿嫂就開門俾我地入黎。當阿嫂開左個門之後,發現阿嫂已經著左套睡裙,應該諗住想休息。但阿嫂都好好人,見到我地都好招呼,即刻去雪櫃攞d啤酒黎。但入到門果刻,我feel大家d眼神有d奇怪。我再望真d,我明白佢地睇緊d咩野。原來阿嫂套睡裙質料好鬼薄。套睡裙米色,有花紋,但下身條睡裙好短,成條大比show出黎。再望真d, 隱約見到裡面條底褲,螢光粉紅色。好鬼sexy.

果時大家打完波,已經熱到無倫,果下見到阿嫂咁誘人姿勢,仲唔扯曬咩。真係唔知阿嫂有心定無意,我借故幫阿嫂手,行前再望真d, 發現阿嫂條底褲根本就係一條lace底褲。阿嫂條裙郁下郁下,真係好鬼正。

最精彩的moment係,當佢踎低落野時候,成條底褲露曬出黎,攪到我班兄弟睇到馨恰恰。真係想趁老友沖涼時候,立即輪住攪阿嫂幾round.

當然大家無咁做到,但大家真係好難忘。

%5BIMG%5D%5B/IMG%5D

大家話阿嫂掂唔掂先!

阿嫂真係淫底,咁大方

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-10-22 04:39 PM 發表 查看引用來源
睡裙露底

既然咁多ching話想要阿嫂d靚相,咁講番其中一單前幾個月發生既事。

果晚,我地一班兄弟係波場度打波,都有五、六個人去左。果時仲係夏天,大家都打到流曬汗,打到差唔多成十點幾先走。本來打完波就走 ...
掂過碌庶,有神秘感,同全祼又有另一番風味,若隱若現正,不經意的走光。正到冇鄰

樓主點稱呼?嫂嫂幾時生?

阿嫂何只掂呀,直頭正都無人有呀:smile_38:

引用:
原帖由 麥昆 於 2016-10-22 04:58 PM 發表 查看引用來源
阿嫂真係淫底,咁大方
同意,大方到所有兄弟都視姦佢
攪到成班人都馨恰恰

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2016-10-22 05:34 PM 發表 查看引用來源

掂過碌庶,有神秘感,同全祼又有另一番風味,若隱若現正,不經意的走光。正到冇鄰
若隱若現係視覺享受
親身係現場真係好想搵隻手揸佢對 pat pat

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2016-10-22 05:53 PM 發表 查看引用來源
樓主點稱呼?嫂嫂幾時生?
阿嫂好似年尾生
Ching點解咁問?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆