上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  33.8k

引用:
原帖由 degree06 於 2017-3-29 11:29 AM 發表 查看引用來源
做gym操fit~
咁你又有無操下呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-29 11:26 AM 發表 查看引用來源

咪搞,你知我懶架啦,而且做樓主會收PM架,唔制.
況且,我D post無咸野,無激野,唔好睇,HAHA......
你咪鬼想甩身,嗱嗱聲準備好D post添喎.
師兄乜你唔想收pm咩

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-29 11:44 AM 發表 查看引用來源

咁你又有無操下呢?
無:smile_40:我散步多,妳呢:smile_40:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-29 10:57 AM 發表 查看引用來源

忍唔住講句⋯男人pat pat挺係好吸收
咁大好啲還是細好啲呢?點先為之靚呢?

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-29 11:02 AM 發表 查看引用來源

Hahaha...女人唔係要前後都挺咩
最好係咁啦!但其實如果是鍾意的,怎麼樣都不是問題啊!

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-29 11:11 AM 發表 查看引用來源

哈哈⋯係囉⋯望下街睇下多唔多呢d女仔/人先
就嚟夏天,會好容易睇到啊!一想起夏天將會來臨,真是人生一大快事啊!

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-29 11:22 AM 發表 查看引用來源

原來師兄今次想被動
係啊!做愛時,某時某刻我都幾喜歡被動啊!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-29 11:26 AM 發表 查看引用來源

咪搞,你知我懶架啦,而且做樓主會收PM架,唔制.
況且,我D post無咸野,無激野,唔好睇,HAHA......
你咪鬼想甩身,嗱嗱聲準備好D post添喎.
下篇由我寫無問題!文章早已在手中。
講開又講,我發覺被師兄你欺騙了,人夫人妻post我已寫了兩篇,但都收唔到任何師姐的pm,你現在再講我真係唔多信,又或者我人氣不及師兄你啊!哈哈!

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-29 11:43 AM 發表 查看引用來源

咁又唔一定喎⋯
你留意下⋯男人著西褲好多都無pat pat....但見到個挺既⋯係好吸引咪⋯真係想⋯打一下⋯哈哈
師姐你曳曳啊!

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-29 11:47 AM 發表 查看引用來源

師兄乜你唔想收pm咩
佢以前當樓主已收唔少了,仲呃我話做此篇樓主會有好多pm收,結果...哈哈哈!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆