上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  33.8k

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-29 11:02 AM 發表 查看引用來源

Hahaha...女人唔係要前後都挺咩
腰瘦前後挺有腿形,咁就好好啦

引用:
原帖由 degree06 於 2017-3-29 11:05 AM 發表 查看引用來源
腰瘦前後挺有腿形,咁就好好啦
哈哈⋯係囉⋯望下街睇下多唔多呢d女仔/人先

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-29 11:11 AM 發表 查看引用來源

呢d女仔妳都係其中之一啦:smile_40:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-29 11:11 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 degree06 於 2017-3-29 11:18 AM 發表 查看引用來源
我都想⋯可惜現實係殘酷⋯

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-29 09:45 AM 發表 查看引用來源

Kat姐,C9一向是我至愛,大家可以相處融合,大家忙時各自做自己事,有break聚首又可相互分擔心事或大家勉勵一番,可惜暫時連C9都看不上我,曾有人跟我說,緣份不是尋找,而是等待時機去相遇,相信我仍要默默等候時 ...
原來師兄今次想被動

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-29 10:56 AM 發表 查看引用來源

師兄操得咁fit,現在版上師姐應該會開始多加留意你,期待師兄再次執筆主理人夫人妻post!哈哈!
咪搞,你知我懶架啦,而且做樓主會收PM架,唔制.
況且,我D post無咸野,無激野,唔好睇,HAHA......
你咪鬼想甩身,嗱嗱聲準備好D post添喎.

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-29 10:57 AM 發表 查看引用來源

忍唔住講句⋯男人pat pat挺係好吸收
係架,好吸收,係因為食得又郁得多嘛.
至於好吸引嗎?都應該排係男人既胸部既老鼠仔之後吧?

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-29 11:21 AM 發表 查看引用來源

我都想⋯可惜現實係殘酷⋯
做gym操fit~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-29 11:28 AM 發表 查看引用來源

係架,好吸收,係因為食得又郁得多嘛.
至於好吸引嗎?都應該排係男人既胸部既老鼠仔之後吧?
咁又唔一定喎⋯
你留意下⋯男人著西褲好多都無pat pat....但見到個挺既⋯係好吸引咪⋯真係想⋯打一下⋯哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆