上一頁下一頁
發新話題

回憶總是美好的⋯

收藏  |  訂閱
315  16.7k

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-5 11:55 AM 發表 查看引用來源

我都無諗過我會係⋯又唔係樣靚,身材更唔係好,更唔可能係溫柔個種!

係噃,我好似無交代反點解係公司見佢佢面紅
根據佢講,唔係我吹水,佢話那晚係第一次落老蘭,我係唯一條女同佢咁多互動⋯同原 ...
封番利是俾佢:smile_30:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-3-5 11:59 AM 發表 查看引用來源

封番利是俾佢:smile_30:
唔明

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-5 12:15 PM 發表 查看引用來源

唔明
中國人習慣, 好多野第一次做, 都會比封利是,取其利利是是, 一切順利
好似第一次出門, 第一次返工。。。

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-5 11:51 AM 發表 查看引用來源

你指咩唔可以過火先?
梗係條底褲。。。。。。底線先真
太痴身又唔係自己邊位,確係過咗火

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-5 11:55 AM 發表 查看引用來源

我都無諗過我會係⋯又唔係樣靚,身材更唔係好,更唔可能係溫柔個種!

根據佢講,唔係我吹水,佢話那晚係第一次落老蘭,我係唯一條女同佢咁多互動⋯同原 ...
ha ha有無比返封利是仔人架

引用:

佢係第一次?

佢都幾好 吾急,慢慢享受

樓主心情好返D未?

頹了兩日⋯

講第二個,呢位叫P
佢無R咁高,無R d muscle咁勁,係鋼條型
其實我識了佢好多年,但全靠臉書先有聯絡
某年夏天,我同佢講我好鍾意玩水,有車車的佢就話車我去沙灘
我一心諗住認真游⋯可惜好少認真游的我真係到沙灘先發現泳鏡爛的⋯頂,玩咩!
最後只可以浸水,我真係無膽唔用泳鏡游~

咁佢見我咁都好好,無掉低我游走
所以我地兩個變了浸水
講講下就唔知點解愈挨愈埋,後面貼前面⋯

講完
哈哈

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-7 11:19 PM 發表 查看引用來源
頹了兩日⋯

講第二個,呢位叫P
佢無R咁高,無R d muscle咁勁,係鋼條型
其實我識了佢好多年,但全靠臉書先有聯絡
某年夏天,我同佢講我好鍾意玩水,有車車的佢就話車我去沙灘
我一心諗住認真游⋯可 ...
等我回番哈哈先:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆